Χάος στην Αθήνα: 9 πορείες σε 8 ώρες!
Απο newsattica
Spread the love

Απίστευτη ταλαιπωρία στην Αθήνα σήμερα, αφού σήμερα 24/10 θα γίνουν 9 διαφορετικές συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας και πορείες σε χρονικό διάστημα 8 ωρών!

Όσοι μπορούν να αποφύγουν τις μετακινήσεις στο κέντρο των Αθηνών καλό θα είναι να το κάνουν, καθώς η μέρα σήμερα 24/10 είναι πολύ προβληματική λόγω των 9 διαφορετικών συγκεντρώσεων διαμαρτυρίας. Όσοι δεν μπορούν να τις αποφύγουν, θα πρέπει να οπλιστούν με πολλή υπομονή!

ΑΔΕΔΥ, ΕΚΑ και ΠΟΕ-ΟΤΑ προχωρούν σε συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας, η οποίες γίνονται στο πλαίσιο αντίδρασης για το αναπτυξιακό νομοσχέδιο. Η πρώτη συγκέντρωση έγινε στις 10:30 το πρωί στην Πλατεία Βάθης και στις 11:00 στην Πλατεία Καραϊσκάκη από την Πανελλήνια Ομοσπονδία των εργαζομένων στους δήμους (ΠΟΕ-ΟΤΑ), οι οποίοι έκαναν και πορεία προς το Σύνταγμα.

Ακολούθως, στις 12:00 δυο συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας έγιναν στα Προπύλαια και στο υπουργείο Εργασίας αντίστοιχα. Για το απόγευμα είναι προγραμματισμένες στις 17:00 στην Πλατεία Συντάγματος και στο Υπουργείο Εργασίας, στις 18:00 στην Πλατεία Κάνιγγος και τέλος, στις 18:30 στα Προπύλαια και στην Πρεσβεία της Γαλλίας.