Φωτιά στα Μέγαρα: Οι πυροσβέστες του έσωσαν το σπίτι & του άφησαν σημείωμα, ζητώντας συγγνώμη, γιατί έσπασαν την πόρτα (βίντεο)
Απο newsattica
Spread the love

Μια απίστευτα συγκινητική ιστορία εξελίχθηκε χθες, στη μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε χθες το απόγευμα κοντά στα Μέγαρα. Ο ιδιοκτήτης ενός σπιτιού, βλέποντας από την τηλεόραση ότι το σπίτι του κινδυνεύει να καεί, πήγε εκεί και βρήκε ένα σημείωμα πάνω στο τραπέζι το οποίο έλεγε «Συγγνώμη για την πόρτα, έπρεπε να μπούμε μέσα». Το είχαν γράψει δύο πυροσβέστες, οι οποίοι προηγουμένως, στην προσπάθειά τους να σώσουν το σπίτι από τις φλόγες, είχαν σπάσει την πόρτα για να μπουν μέσα.

«Το σημείωμα ήταν όντως συγκινητικό. Προσέφεραν τα μέγιστα. Τους ευχαριστώ από την ψυχή μου γιατί αν δεν ήταν αυτοί οι δύο άνθρωποι ο Τάσος και ο Χρήστος και όλο το πυροσβεστικό σώμα το σπίτι θα είχε καεί. Δευτερόλεπτα πριν η φωτιά είχε ακουμπήσει το σπίτι. Αυτοί οι δύο άνθρωποι θυσιάζοντας πάρα πολλά πράγματα, έκαναν το χρέος του και το σημαντικό μας συγκίνησαν με αυτό το σημείωμα και θα το κρατήσουμε για όλη μας τη ζωή, θα το βάλουμε σε κορνίζα», εξήγησε ο ιδιοκτήτης του σπιτιού κ. Νίκος Λάμψας, μιλώντας στο Open.

«Έκαναν το χρέος τους και στο τέλος ζήτησαν και συγγνώμη. Ήρθα στο σπίτι, τους βρήκα και μου είπαν σας έχουμε αφήσει κάτι. Εκπληκτικά παιδιά. Τους ευχαριστώ δημόσια ξανά. Όλη τη νύχτα έμειναν εδώ μαζί μας. Αγκαλιαστήκαμε, συγκινηθήκαμε γιατί είχαν σώσει το σπίτι, βούρκωσα», πρόσθεσε συγκινημένος.

Δείτε το βίντεο: