Νοέμβριος 19, 2019

Άμεση η ανταπόκριση της Δνσης Καθαριότητας στον καθαρισμό χώρου του Αλσυλλίου Αγίου Ιωάννη Προδρόμου

Άμεση ήταν η ανταπόκριση της Δνσης Καθαριότητας του Δήμου Αμαρουσίου, σε συνέχεια ειδοποίησης από κατοίκους της οδού Θράκης, για την παρουσία ογκωδών αντικειμένων, επί του κοινόχρηστου χώρου του Αλσυλλίου Αγίου Ιωάννη Προδρόμου.

Υπενθυμίζεται πως για την εύρυθμη λειτουργία και την καθαριότητα της πόλης, ισχύει Κανονισμός που όλοι πρέπει να γνωρίζουν και ειδικότερα για τις περιπτώσεις ογκωδών απορριμμάτων υπάρχει ειδική διαδικασία που πρέπει να ακολουθείται ευλαβικά.

Στο site του Δήμου (http://www.maroussi.gr/default.aspx?lang=el-GR&page=195)  αλλά και στα τηλέφωνα (15321) οι Δημότες μπορούν να λάβουν κάθε απαραίτητη πληροφορία.

Για το θέμα αυτό ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου δήλωσε:

«Συγχαίρω την υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου μας για την άμεση επέμβασή της στο συγκεκριμένο περιστατικό του Αλσυλλίου Αγίου Ιωάννη Προδρόμου. Με την ευκαιρία θέλω να τονίσω πως η συμμόρφωση με τον Κανονισμό καθαριότητας της πόλης μας είναι υποχρέωση όλων και δεν πρόκειται να ανεχτούμε φαινόμενα ρύπανσης που συνιστούν απειλή για την Υγεία και την Ασφάλεια των συμπολιτών μας».

Πηγή: marousi24.gr

Related articles

Καταδίωξη με πυροβολισμούς στον Κολωνό

Αστυνομικοί της Αμεσης Δράσης και της ΔΙΑΣ καταδίωξαν αυτοκίνητο με κλεμμένες πινακίδες – Συνελήφθη ο οδηγός Με περιπετειώδη τρόπο εξελίχθηκε η καταδίωξη ενός αυτοκινήτου με κλεμμένες πινακίδες, στην περιοχή του Κολωνού. Αστυνομικοί της Αμεσης Δράσης και της Ομάδας ΔΙΑΣ καταδίωξαν το αυτοκίνητο μετά την άρνηση του οδηγού του να σταματήσει. Στη διάρκεια της καταδίωξης οι […]

Δύο διαδηλώσεις σήμερα στην Αθήνα κατά της κλιματικής αλλαγής

Στις 12:00 θα συγκεντρωθούν μαθητές στο Σύνταγμα – Στις 18:00 η Συγκέντρωση της Πρωτοβουλίας ενάντια στην Περιβαλλοντική Καταστροφή Με δύο διαδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί για σήμερα Παρασκευή «συμμετέχει» η Ελλάδα στην Παγκόσμια Ημέρα Δράσης κατά της Κλιματικής Αλλαγής. Η πρώτη θα πραγματοποιηθεί στις 12 το μεσημέρι από μαθητές που θα συγκεντρωθούν στο Σύνταγμα. Θα ακολουθήσει […]

Leave a Reply

avatar