Νοέμβριος 19, 2019

Άμεση η ανταπόκριση της Δνσης Καθαριότητας στον καθαρισμό χώρου του Αλσυλλίου Αγίου Ιωάννη Προδρόμου

Άμεση ήταν η ανταπόκριση της Δνσης Καθαριότητας του Δήμου Αμαρουσίου, σε συνέχεια ειδοποίησης από κατοίκους της οδού Θράκης, για την παρουσία ογκωδών αντικειμένων, επί του κοινόχρηστου χώρου του Αλσυλλίου Αγίου Ιωάννη Προδρόμου.

Υπενθυμίζεται πως για την εύρυθμη λειτουργία και την καθαριότητα της πόλης, ισχύει Κανονισμός που όλοι πρέπει να γνωρίζουν και ειδικότερα για τις περιπτώσεις ογκωδών απορριμμάτων υπάρχει ειδική διαδικασία που πρέπει να ακολουθείται ευλαβικά.

Στο site του Δήμου (http://www.maroussi.gr/default.aspx?lang=el-GR&page=195)  αλλά και στα τηλέφωνα (15321) οι Δημότες μπορούν να λάβουν κάθε απαραίτητη πληροφορία.

Για το θέμα αυτό ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου δήλωσε:

«Συγχαίρω την υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου μας για την άμεση επέμβασή της στο συγκεκριμένο περιστατικό του Αλσυλλίου Αγίου Ιωάννη Προδρόμου. Με την ευκαιρία θέλω να τονίσω πως η συμμόρφωση με τον Κανονισμό καθαριότητας της πόλης μας είναι υποχρέωση όλων και δεν πρόκειται να ανεχτούμε φαινόμενα ρύπανσης που συνιστούν απειλή για την Υγεία και την Ασφάλεια των συμπολιτών μας».

Πηγή: marousi24.gr

Related articles

Διανομή απορρυπαντικών και ειδών προσωπικής υγιεινής στο δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης

Την Τετάρτη στις 26 Ιουνίου Στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής ή/και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD) για τη Χρηματοδοτική Περίοδο 2014-2020, ο δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης, ανακοινώνει πως, θα διανεμηθούν στους εγκεκριμένους δικαιούχους (πενταμελών οικογενειών και άνω) καθαριστικά προϊόντα, όπως απορρυπαντικά και είδη προσωπικής υγιεινής. Οι δικαιούχοι θα ενημερωθούν […]

Άλιμος: Το πρώτο χαλάζι του φθινοπώρου

Τα σύννεφα που από νωρίς κάλυπταν τον γαλάζιο ουρανό, προμήνυαν πως η Παρασκευή θα είναι ακόμη μία βροχερή μέρα για τα Νότια Προάστια. Λίγο μετά τις 14:00, οι πρώτες ψιχάλες ξεκίνησαν να πέφτουν και στον Άλιμο, όπως και στα περισσότερα σημεία της Αττικής. Γρήγορα, η ένταση της βροχής δυνάμωσε και μερικά λεπτά αργότερα το πρώτο […]

Leave a Reply

avatar