Φεβρουάριος 27, 2020

Άμεση προτεραιότητα για τον Δήμο Γλυφάδας η απόκτηση ηλεκτρικών οχημάτων

Την προσεχή Δευτέρα κατατίθεται στη Βουλή το νομοσχέδιο του Υπουργείου Εσωτερικών με το οποίο δίνεται στο κράτος και στην Αυτοδιοίκηση η δυνατότητα να αγοράζουν ηλεκτρικά, ηλεκτροκίνητα και υβριδικά οχήματα.

Αυτό δήλωσε ο αρμόδιος Υπουργός Τάκης Θεοδωρικάκος, στην παρουσίαση των ηλεκτρικών οχημάτων της Automotive Solutions, που πραγματοποιήθηκε στον περιβάλλοντα χώρο του Ζαππείου Μεγάρου. «Είναι μια αναγκαία καινοτομία που έχει γίνει πράξη σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες και πολύ σύντομα θα είναι πραγματικότητα και στην Ελλάδα», τόνισε ο Υπουργός.

Με μεγάλο ενδιαφέρον παρακολούθησε την παρουσίαση και το test drive ενός εντυπωσιακού mini ηλεκτρικού λεωφορείου 30 επιβατών το οποίο κινείται 100% με ηλεκτρική ενέργεια η Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης Γλυφάδας Άννυ Καυκά, μαζί με τον Πρόεδρο του ΕΒΕΑ Κωνσταντίνο Μίχαλο, τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών Σταύρο Καφούνη και τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Κηφισιάς Μάρκο Πανέτα.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να δουν, επίσης, ηλεκτρικά οχήματα δύο θέσεων με μεγάλο αποθηκευτικό χώρο, ηλεκτρικά σκούτερ με ισχυρούς κινητήρες, ηλεκτρικά φορτηγάκια με μεγάλες πλατφόρμες και ενσωματωμένα πλυστικά μηχανήματα αλλά και ηλεκτρικά απορριμματοφόρα, όλα κατάλληλα για Δήμους και Κοινότητες.

H απόκτηση ηλεκτρικών οχημάτων, φιλικών προς το περιβάλλον, αποτελεί άμεση προτεραιότητα του Δημάρχου Γλυφάδας Γιώργου Παπανικολάου και σύντομα θα γίνει πραγματικότητα για την πόλη.

Πηγή: notia24.gr

Related articles

Η Μαρέβα Μητσοτάκη στην Τήνο -Παρέα με εθελοντές καθάρισε παραλίες από πλαστικά [εικόνες]

Στο νησί της Τήνου βρέθηκε το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος η Μαρέβα Μητσοτάκη. Ωστόσο, αυτή τη φορά προτίμησε να συνδυάσει τις λίγες ημέρες ξεκούρασης με την δουλειά, αφού μαζί με εθελοντές καθάρισαν τις παραλίες του νησιού από τα πλαστικά. Το μήνυμα που έστειλε η Μαρέβα μέσω Instagram Την αποκάλυψη έκανε η ίδια η σύζυγος του […]

Η πιο απίστευτη φήμη: Ο Μάικλ Τζάκσον ζει ως Λατόγια Τζάκσον (και καθόλη τη ζωή του είχε διπλή προσωπικότητα)

Οι φήμες, οι θρύλοι και τα κουτσομπολιά γύρω από την ζωή του Μάικλ Τζάκσον είναι τόσα πολλά που θα μπορούσαν να γεμίσουν ολόκληρο βιβλίο. Από τις μεθόδους που επιστράτευσε προκειμένου να αποκτήσει λευκή επιδερμίδα, στις φήμες που τον ήθελαν να θέλει να αλλάξει το παρουσιαστικό του ώστε να μοιάζει με το είδωλο του, την Νταϊάνα […]

Leave a Reply

avatar