Φεβρουάριος 26, 2020

Άνοιξε το Κέντρο Κοινότητας του δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης

«Φροντίζουμε τους πολίτες μας!»

Ο δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης, Γιάννης Κωνσταντάτος, ανακοίνωσε την έναρξη της λειτουργία του Κέντρου Κοινότητας του δήμου, που θα στεγάζετε στη Λ. Αργυρουπόλεως 94, ώστε όλες οι ευπαθείς κοινωνικές ομάδες να έχουν το δικό τους σημείο αναφοράς, ενημέρωσης και εξυπηρέτησης.

Ο κ. Κωνσταντάτος δήλωσε σχετικά ,με την λειτουργεία του Κέντρου:

«Με ιδιαίτερη ευαισθησία για τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες της πόλης μας ανοίξαμε σύγχρονα και λειτουργικά γραφεία του Κέντρου Κοινότητας στην Λ Αργυρουπόλεως 94 ώστε όλες οι ευπαθείς κοινωνικές ομάδες να έχουν το δικό τους σημείο αναφοράς, ενημέρωσης και εξυπηρέτησης.

Στόχος του Κέντρου είναι η Συμβουλευτική-Ψυχολογική Υποστήριξή και προώθηση στην Απασχόληση, τα προνοιακά επιδόματα Αναπηρίας, Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης, επίδομα Στέγασης κ.α κοινωνικές υπηρεσίες .

Λειτουργεί καθημερινά 7:30 μέχρι τις 15:30 και τηλέφωνο επικοινωνίας 2109956715»

Πηγή: notia24.gr

Related articles

Καιρός: Σήμερα η πιο δύσκολη ημέρα του καύσωνα – Πού θα χτυπήσει «κόκκινο» ο υδράργυρος

Μέχρι και 41 βαθμούς Κελσίου περιμένουν σήμερα οι μετεωρολόγοι – Μικρή «ανάσα» την Παρασκευή – Νέο κύμα καύσωνα με 40άρια από Δευτέρα Στην κορύφωσή του, με θερμοκρασίες που θα φτάσουν ακόμη και τους 41 βαθμούς, θα φτάσει σήμερα το πρώτο κύμα καύσωνα που κτύπησε τη χώρα μας το φετινό καλοκαίρι. Μετά τη χθεσινή κόλαση που βίωσαν οι κάτοικοι […]

Καιρός: Πάνω από τους 20 βαθμούς το θερμόμετρο και σήμερα- Σε υψηλά επίπεδα η υγρασία

Ο ανοιξιάτικος καιρός θα συνεχιστεί και σήμερα, με την ΕΜΥ να προβλέπει αίθριο καιρό σε όλη τη χώρα. Το κύμα καλοκαιρίας στα μέσα Δεκέμβρη μάλιστα αναμένεται να συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες, καθώς προβλέπεται νέα, μικρή, άνοδο της θερμοκρασίας αύριο, ως προς τις ελάχιστες τιμές. Χθες, το θερμόμετρο έφτασε έως τους 22 βαθμούς στη Κρήτη, […]

Leave a Reply

avatar