Δεκέμβριος 14, 2019

Χριστούγεννα στο Παλαιό Φάληρο με ελπίδα, χαρά και αισιοδοξία

O Δήμος Παλαιού Φαλήρου σας προσκαλεί την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2019 στις 18:00, στην Πλατεία Φλοίσβου (Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως – Ποσειδώνος & Αγίου Αλεξάνδρου) να απολαύσετε την τελετή έναρξης των Xριστουγεννιάτικων Πολιτιστικών Εκδηλώσεων του Δήμου και την φαντασμαγορική φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου από τον Δήμαρχο Γιάννη Φωστηρόπουλο σε μια εκδήλωση γεμάτη μελωδίες, χαμόγελα και ευχές κάνοντας έτσι την αρχή σε μια σειρά εκδηλώσεων μέσα στον πιο εορταστικό μήνα του έτους για όλες τις ηλικίες, σε όλες τις γειτονιές της Πόλης.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων Χριστουγεννιάτικες μελωδίες από την χορωδία του Δήμου Παλαιού Φαλήρου ΝΗΡΗΙΔΕΣ και την Νεανική Χορωδία του Δήμου Παλαιού Φαλήρου υπό την διεύθυνση της Κατερίνας Βασιλικού και την συνοδεία πιάνου με τον Μιχάλη Χανό, Χριστουγεννιάτικα τραγούδια από την Έλλη Πλατάνου και μουσικό πρόγραμμα από dj καθ΄όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου, γιορτινός, κοινωνικός, αισιόδοξος, σας περιμένει χαμογελαστούς να ενώσουμε την χαρά, τη καλή διάθεση και το θετικό μας πνεύμα. Και πάνω από όλα με ειλικρινή διάθεση κοινωνικότητας προσφέροντας για το κοινωνικό Παντοπωλείο και το συσσίτιο του Δήμου μας συμβάλλοντας ουσιαστικά και προσφέροντας στους εθελοντές που θα βρίσκονται σε όλες τις εκδηλώσεις.

Πηγή: notia24.gr

Related articles

Η Γλυφάδα «ντύθηκε» γιορτινά για τα Χριστούγεννα

Δείτε την ανάρτηση του δημάρχου Γιώργου Παπανικολάου: Στολίζουμε! Πόσο μεγάλη χαρά αλήθεια παίρνουμε όλοι, κάθε χρόνο, όταν ξεκινάει αυτή η διαδικασία…. Το καλό πνεύμα των Χριστουγέννων – μαζί με τη δημοτική μας αρχή φέρνει και φέτος στη Γλυφάδα χιλιάδες λαμπιόνια και στολίδια, φτιάχνει μια πόλη φωτεινή και ατμόσφαιρα εορταστική. Η αντίστροφη μέτρηση λοιπόν ξεκίνησε: 40 […]

Εορτολόγιο 18/10

Δείτε ποιοι γιορτάζουν σήμερα, καθώς και την ώρα ανατολής και δύσης του ηλίου! Πηγή: eortologio.net

Leave a Reply

avatar