Φεβρουάριος 27, 2020

Δωρεάν μαστογραφίες από τον Δήμο Αλίμου σε γυναίκες άνω των 40

Η Διεύθυνση Κοινωνικής Αντίληψης Δήμου Αλίμου, το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ) και ο Σύλλογος Φίλων Ογκολογικού Νοσοκομείου «Οι Αγ. Ανάργυροι» δίνουν τη δυνατότητα πραγματοποίησης Ψηφιακών Μαστογραφιών σε άπορες και ανασφάλιστες γυναίκες του Δήμου Αλίμου, ηλικίας 40 – 69 ετών, χωρίς τρέχον ή προηγούμενο ιστορικό καρκίνου μαστού.

Οι μαστογραφίες θα γίνονται στο Κέντρο Μαστού επί της οδού Τίρυνθος 2, στα Άνω Πατήσια.

Για τη συμμετοχή στη δράση απαιτείται Υποβολή Αίτησης και σχετική υπογεγραμμένη Υπεύθυνη Δήλωση του Ν. 1599 (περί άπορης/ανασφάλιστης γυναίκας) με αναγραφή του ΑΜΚΑ.

Αιτήσεις και δηλώσεις διατίθενται στο Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Αλίμου (Αριστοτέλους 25 ισόγειο, 210. 9886947 – 210. 9886950, υπεύθυνη κα Κυριακή Τοψή), καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή 8:30 π.μ. – 2:30 μ.μ.

Την ημέρα της εξέτασης η κάθε γυναίκα θα πρέπει να έχει μαζί την ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ της και ΠΑΛΙΑ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ (εάν υπάρχει), ενώ θα πρέπει να καταθέσει το ποσό των 5€ για τη στήριξη του Συλλόγου και την προμήθεια του CD για την Ψηφιακή Μαστογραφία. Το ως άνω ποσό καταβάλλεται στο Κέντρο Μαστού και δίδεται απόδειξη.

Αιτήσεις συμμετοχής έως 14 Φεβρουαρίου 2020.

Πηγή: notia24.gr

Related articles

Οι παιδότοποι των νοτίων που αξίζει να επισκεφτείς

Παιχνίδια κρυμμένου θησαυρού, τεράστια πολύχρωμα φουσκωτά, εκπαιδευτική ρομποτική, μαθήματα μαγειρικής, θεατρική yoga, δημιουργική απασχόληση, τραγούδι και φυσικά, ατελείωτα πάρτυ. Εντοπίσαμε όλους εκείνους τους χώρους στα νότια προάστια που φροντίζουν – ο καθένας με τον τρόπο του- τη διασκέδαση, τη γνώση και την κοινωνικοποίηση του παιδιού σου, όσο εσύ απολαμβάνεις ήσυχος τον καφέ σου λίγο πιο […]

Καρναβάλι Ηλιούπολης 2020

Αναζητώντας µία διέξοδο ανακούφισης από την καθημερινότητα και τη μονοτονία, αλλά και επιδιώκοντας µία απόδραση γέλιου και ζεστής επικοινωνίας µε όλους τους πολίτες, μετά από 15 χρόνια ο Δήμος Ηλιούπολης προχωρά στη διοργάνωση Καρναβαλιού. Την Κυριακή, 23 Φεβρουαρίου στις 11:30 π.μ., σε συνεργασία με σχολεία, με συλλόγους γονέων και κηδεμόνων, πολιτιστικούς συλλόγους, φορείς, σωματεία και […]

Leave a Reply

avatar