Νοέμβριος 19, 2019

Δράση ενίσχυσης ευπαθών κοινωνικών ομάδων του Δήμου Αμαρουσίου υπό την εποπτεία του Πέτρου Κόνιαρη

Θ. Αμπατζόγλου: Κανένας Μαρουσιώτης δεν πρέπει να νιώθει απροστάτευτος

Σε μια ακόμη δράση ενίσχυσης των ευπαθών ομάδων της πόλης προχώρησε ο Δήμος Αμαρουσίου, την Πέμπτη 12/09/2019, για τη στήριξη παιδιών και οικογενειών που αντιμετωπίζουν οικονομικές και κοινωνικές δυσκολίες.

Συγκεκριμένα πραγματοποιήθηκε διανομή σχολικών ειδών σε 40 οικογένειες ωφελούμενων των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Δήμου Αμαρουσίου(Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α.), εν όψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς.

Η διανομή πραγματοποιήθηκε υπό την εποπτεία του Πρόεδρου του Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α. κου Πέτρου Κόνιαρη.

Με αφορμή τη δράση αυτή, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Θεόδωρος Αμπατζόγλου δήλωσε:

«Ο Δήμος Αμαρουσίου διαθέτει ένα ισχυρό προστατευτικό μηχανισμό, για όλες τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, που βασίζεται σε δομές, ικανότατο προσωπικό, εθελοντές αλλά και χορηγούς προϊόντων και υπηρεσιών. Αυτό τον μηχανισμό τον εξελίσσουμε έτσι ώστε να ανταποκρινόμαστε με αποτελεσματικότητα σε κάθε ανάγκη. Με την ευκαιρία θέλω να καλέσω όλους τους Μαρουσιώτες που χρειάζονται στήριξη, να απευθυνθούν στις υπηρεσίες του Δήμου μας. Υπάρχει μία ομπρέλα προστασίας για όλους».

Πηγή: marousi24.gr

Related articles

Αυτοί είναι οι δύο δραπέτες της Διεύθυνσης Μεταγωγών

Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες και τα στοιχεία τους Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες και τα στοιχεία των δύο εκ των τεσσάρων δραπετών από τη Διεύθυνση Μεταγωγών.  Οι κρατούμενοι είχαν αποδράσει από εκεί στις 3 Ιουνίου.  Ειδικότερα δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες δυο αλλοδαπών, οι […]

Αιματηρή συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών στον Σταθμό Λαρίσης – Ένας τραυματίας

Ιρανός μαχαίρωσε 37χρονο Αφγανό, ο οποίος διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» όπου νοσηλεύεται Άγρια συμπλοκή μεταξύ ενός Ιρανού και ενός Αφγανού σημειώθηκε γύρω στις 11.20 το πρωί της Παρασκευής, έξω από τον Σταθμό Λαρίσης. Ο Ιρανός, που σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr είναι  24 ετών, μαχαίρωσε τον 37χρονο Αφγανό, τραυματίζοντάς τον ελαφρά. […]

Leave a Reply

avatar