Οκτώβριος 15, 2019

Εκλογές 2019: Ένσταση Κουρουμπλή και επανακαταμέτρηση στον Δυτικό Τομέα της Β’ Αθηνών

Έχασε την έδρα από τον Θανάση Παπαχριστόπουλο μόλις για πέντε ψήφους

Σε ένσταση για την βουλευτική έδρα που έχασε για μόλις πέντε ψήφους από τον Θανάση Παπαχριστόπουλο στις εκλογές της 7ης Ιουλίου προχώρησε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής. 

Στο πλαίσιο αυτό, την Παρασκευή πρόκειται να ξεκινήσει η επανακαταμέτρηση στα 680 εκλογικά τμήματα του Δυτικού Τομέα στην Β’ Αθήνας.

Τα 680 τμήματα θα χωριστούν σε 16 κλιμάκια, όπου θα βρίσκονται 16 δικαστικοί αντιπρόσωποι με δύο υπαλλήλους του Πρωτοδικείου. 

To αργότερο μέχρι την Δευτέρα, 15 Ιουλίου, θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Πηγή: protothema.gr

Related articles

Mητσοτάκης στη ΔΕΘ: «Ανάπτυξη για όλους» με στοχευμένα μέτρα και δεσμεύσεις σε βάθος 12μήνου

Τι θα εξαγγείλει για φοροελαφρύνσεις, επενδύσεις και εργασιακά- Τα τέσσερα πεδία που θα υπηρετήσουν την ανάπτυξη – Η ΔΕΘ δεν θα είναι πλέον βήμα παροχολογίας αλλά βήμα λογοδοσίας της κυβέρνησης προς τους πολίτες Στοχευμένες δεσμεύσεις για τους επόμενους 12 μήνες θα παρουσιάσει ο πρωθυπουργός Κυριακος Μητσοτακης από τη ΔΕΘ, αναπτύσσοντας  ένα κοστολογημένο αναπτυξιακό  σχέδιο αξιοπιστίας, […]

Τσίπρας στη ΔΕΘ: «Τρώνε από τα έτοιμα» κατηγόρησε την κυβέρνηση – Επιδείξαμε ατολμία, παραδέχθηκε

Όλα όσα είπε από το βήμα του Βελλίδειου Συνεδριακού Κέντρου ο αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης – Αναγνώρισε λάθη της κυβέρνησής του, αλλά τα… έριξε στην πίεση των θεσμών – Επιχείρησε να «καρπωθεί» την καλή εικόνα της χώρας – Υπερασπίστηκε την Θάνου, μιλώντας για ωμή παρέμβαση στις ανεξάρτητες αρχές – Επίθεση σε ΝΔ και τις Πρέσπες […]

Leave a Reply

avatar