Απρίλιος 4, 2020

Επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ στα Εξάρχεια -Εντοπίστηκαν ναρκωτικά σε διαμέρισμα

Μικροποσότητες ναρκωτικών βρέθηκαν, πριν από λίγο, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ- ΜΠΕ από αστυνομικές πηγές, σε ισόγειο διαμέρισμα στα Εξάρχεια.

Η επιχείρηση της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, που είναι σε πλήρη εξέλιξη από το πρωί της Πέμπτης έγινε σε πολυκατοικία επί της οδού Οικονόμου. Στην επιχείρηση συνέδραμαν άνδρες της ΕΚΑΜ και της ΟΠΚΕ, ενώ παρευρέθηκε και εισαγγελέας.

Δεν βρίσκονταν κανείς στο διαμέρισμα στα Εξάρχεια

Την ίδια ώρα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι όταν οι αστυνομικοί εισέβαλαν στο διαμέρισμα δεν υπήρχε μέσα κάποιο άτομο. Από την ΕΛ.ΑΣ πιστεύουν ότι στο συγκεκριμένο διαμέρισμα γινόταν διακίνηση σημαντικών ποσοτήτων ναρκωτικών από αλλοδαπούς. Τέλος, σημειώνεται επίσης, ότι οι αστυνομικές έρευνες συνεχίζονται προκειμένου να διαπιστωθεί, εάν υπάρχουν κρυμμένες στο διαμέρισμα και άλλες ποσότητες ναρκωτικών.

Πηγή: iefimerida.gr

Related articles

Έλεγχοι για την κατάσταση των κτιρίων από τον δήμο Ηλιούπολης

Ανακοίνωση του δήμου Σε πλήρη ετοιμότητα βρέθηκε ο Δήμος Ηλιούπολης την στιγμή του σεισμού της 19ης Ιουλίου. Όλες οι υπηρεσίες και οι υπεύθυνοι ήταν στις θέσεις τους σύμφωνα με το σχέδιο Ξενοκράτης. Από την στιγμή του σεισμού οι Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου διενεργούν ελέγχους σε όλα τα δημόσια κτήρια και σε κάθε κλήση από τους […]

Καιρός: Μπουρίνι στα νότια προάστια – Ποτάμια οι δρόμοι στη Βουλιαγμένη

Πολύ ισχυρή νεροποντή και αέρας το μεσημέρι της Δευτέρας – Η πρόβλεψη για τον καιρό Ξαφνικό μπουρίνι έπληξε το μεσημέρι της Δευτέρας και μέσα σε λίγα λεπτά οι δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια!  Στην Βουλιαγμένη, την Γλυφάδα, ακόμα και το Νέο Φάληρο έπεσε πολύ ισχυρή νεροποντή με αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν οι δρόμοι, ενώ όσοι είχαν επιλέξει να απολαύσουν […]

Leave a Reply

avatar