Επίθεση με βιτριόλι: Το κινητό τηλέφωνο αποκάλυψε την εμμονή της 35χρονης με την Ιωάννα
Απο newsattica

«Ξεσκονίζουν» και το laptop για να βρουν τα ίχνη που διέγραψε η Έφη – Η ίδια εξακολουθεί να μην απαντά – Κρατείται σε ειδικό κελί στον Κορυδαλλό

Το ιστορικό απο τις κινήσεις του laptop και των δυο κινητών τηλεφώνων της 35χρονης που φρόντισε να διαγράψει λίγες ημέρες πριν τη σύλληψη της, προσπαθούν να επαναφέρουν οι ερευνητές των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ στο πλαίσιο των ερευνών για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της 34χρονης Ιωάννας στις 20 Μαΐου στην Καλλιθέα

Ο στόχος είναι διπλός. Απο τη μία θέλουν να δούν σε βάθος χρόνου τις κινήσεις και τα πλάνα της 35χρονης σε ο,τι έχει να κάνει με την Ιωάννα και απο την άλλη να διαπιστώσουν αν κάποιος τη βοήθησε σε συγκεκριμένες ενέργειές της γνωρίζοντας ή όχι τα όσα σατανικά σχεδίαζε. 

Οι πληροφορίες λένε, ότι σε πρώτη φάση, η ειδική ομάδα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών εκτιμά οτι όλα τα έκανε απο το διαδίκτυο. Απο εκεί προμηθεύτηκε το βιτριόλι και αγόρασε για 60 ευρώ τον «κοριό» για να παρακολουθεί τις κινήσεις της Ιωάννας και του φίλου της του Νώντα. Η κολλητή της φίλη που διατηρεί κομμωτήριο, δεν γνώριζε τίποτα και όπως φαίνεται η 35χρονη Έφη όλα τα σχεδίαζε μεθοδικά τον τελευταίο χρόνοφροντίζοντας να συμπεριφέρεται φυσιολογικά κρύβοντας καλά τη διπλή ζωή που είχε. 

Στην πρώτη φωτογραφία φαίνεται το screen shot από τον αριθμό της πινακίδας του ταξί που χρησιμοποίησε η δράστης για τη διαφυγή της και οι άλλες δύο τις διαδρομές της Ιωάννας όπως τις έβλεπε η 35χρονη σε real time από το κινητό της μέσω tracker

kinito-vitrioli3
kinito-vitrioli-_3_
kinito-vitrioli2

Ενω έδειχνε ένα απλό εργαζόμενο κορίτσι της διπλανής πόρτας, ήταν στην πραγματικότητα μια γυναίκα – αράχνη που καθημερινά τον τελευταίο χρόνο ύφαινε τον ιστό του εγκληματικού της σχεδίου για να εξολοθρεύσει τη «φανταστική»αντίζηλο της, που από τα χρόνια του σχολείου στην Αμφιλοχία, αποτελούσε και εμμονή της. 

Μέσα στο διαμέρισμα του Ζωγράφου, οι αστυνομικοί δεν βρήκαν τίποτα που να συνδέει την 35χρονη με την φρικτη επίθεση με το βιτριόλι εκτός απο τα ρούχα, την περούκα και την κάρτα. Αναζητήσεις στο διαδίκτυο, σημειώσεις, χάρτες, διαδρομές, ακόμη και φωτογραφίες, φρόντισε να τα εξαφανίσει, ενώ όπως λένε οι ίδιες πηγές, είχε προετοιμάσει τη συμπεριφορά και τις αντιδράσεις της στην περίπτωση που έπεφτε στην παγίδα του νόμου. 

Επέλεξε, δηλαδή, να ακολουθήσει τον δρόμο της άρνησης και της σιωπής ελπίζοντας ότι τα στοιχεία που θα συγκέντρωναν οι αστυνομικοί και χωρίς την ομολογία της, δεν θα ήταν επαρκή για να τη στείλουν φυλακή. Όμως απο το χθεσινό αποτέλεσμα της προφυλάκισής της απεδειχθη οτι οι εκτιμήσεις της ήταν λανθασμένες. 

Οι σημειώσεις που βρέθηκαν, δεν φαίνεται να έχουν σχέση με το χτύπημα στην Ιωάννα αλλά πιθανότατα αφορούν σε πρόσωπα και καταστάσεις που είχε βάλει στο μάτι και ίσως επικεντρωνόταν σε αυτά το επόμενο χρονικό διάστημα.

Πηγή: protothema.gr

ΑΤΤΙΚH

Καθυστερήσεις σε δρομολόγια λεωφορείων και τρόλεϊ

Καθυστερήσεις παρατηρούνται, από νωρίς...

Απο newsattica

ΑΤΤΙΚH

Εκτέλεσαν 60χρονο στην Καλλιθέα

Αγνωστοι δράστες εκτέλεσαν τα...

Απο newsattica