Ιανουάριος 23, 2020

Έρχονται 420 προσλήψεις για την ενίσχυση των τελωνειακών Αρχών ενόψει του Brexit

Με ρύθμιση που κατέθεσε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης στο νομοσχέδιο για το Brexit μετά απο συνεννόηση με το υπουργείο Οικονομικών

Την άμεση ενίσχυση της ΑΑΔΕ με 420 προσλήψεις και 190 μετατάξεις προωθεί η κυβέρνηση με ρύθμιση που κατέθεσε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης στο νομοσχέδιο για το Brexit μετά απο συνεννόηση με το υπουργείο Οικονομικών.

Με την νομοτεχνική βελτίωση ορίζεται ότι οι προσλήψεις θα γίνουν ανεξάρτητα απο τον τρόπο εξόδου της Μ. Βρετανίας απο την Ε.Ε. καθώς κρίθηκε ότι είναι επιτακτική ανάγκη η ενίσχυση των τελωνειακών αρχών της χώρας.

Υπο αυτά τα δεδομένα το επόμενο διάστημα θα προχωρήσουν 270 προσλήψεις απο προκήρυξη με σειρά προτεραιότητας, 150 προσλήψεις επιλαχόντων απο προκήρυξη του 2017 και 190 μετατάξεις. Υπενθυμίζεται ότι κατά την ακρόαση των αρμόδιων φορέων, υπηρεσιακοί παράγοντες των τελωνείων υποστήριζαν ότι οι υπηρεσίες τα τελευταία χρόνια έχουν υποστελεχωθεί καθώς υπηρετούν μόλις 2.067 άτομα.

Πηγή: protothema.gr

Related articles

Συντάξεις Δεκεμβρίου: Πότε θα γίνουν οι καταβολές – Αναλυτικά οι πληρωμές όλων των ταμείων

Συντάξεις: Αρχίζουν οι πληρωμές στα Ταμεία (ΙΚΑ, ΟΓΑ, ΟΑΕΕ) Ξεκινά από την Τρίτη, 26 Νοεμβρίου, η διαδικασία καταβολής για τις συντάξεις Δεκεμβρίου 2019 από τα Ταμεία των ασφαλισμένων. Σημειώνεται ότι η πίστωση θα ξεκινήσει από σήμερα (25/11) το απόγευμα ενώ θα ολοκληρωθεί στο σύνολό της την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου. Δείτε αναλυτικά όλες τις ημερομηνίες πληρωμής -Ο […]

Leave a Reply

avatar