Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου: Με ποιους τρόπους μπορείτε να προμηθευτείτε εισιτήρια
Απο newsattica

Αριθμημένες φέτος όλες οι θέσεις, δεν πραγματοποιούνται ομαδικές αγορές εισιτηρίων

Ξεκίνησε, σήμερα το μεσημέρι, ηπροπώληση των εισιτηρίων για τις καλοκαιρινές εκδηλώσεις του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου  οι οποίες θα είναι σαφώς λιγότερες φέτος λόγω των ειδικών συνθηκών που δημιούργησε η πανδημία του κορωνοϊού

Όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν κάποια από τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις στο Ηρώδειο ή το Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου μπορούν να αγοράσουν εισιτήρια στα κεντρικά εκδοτήρια του Ελληνικού Φεστιβάλ (Πανεπιστημίου 39, εντός Στοάς).

Παράλληλα, υπάρχει η δυνατότητα τηλεφωνικής αγοράς μέσω του αριθμού +30 210 3272000 Δε – Κυ 09:00 – 21:00 αλλά και ηλεκτρονική αγοράς στο greekfestival.gr.

Τα εισιτήρια ΑΜΕΑ διατίθενται αποκλειστικά από τα κεντρικά εκδοτήρια:+30 210 3221897, tameia@greekfestival.gr Δε – Πα 10:00 – 17:00.

Το κοινό θα πρέπει να γνωρίζει πως όλες οι θέσεις, κάτω και άνω διαζώματος, είναι αριθμημένεςΟμαδικές αγορές δεν πραγματοποιούνται κατά την τρέχουσα καλλιτεχνική περίοδο. 

Το Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου, θα πραγματοποιηθεί ακολουθώντας τις ειδικές οδηγίες των υγειονομικών αρχών, με προτεραιότητα τη δημόσια υγεία και με αίσθημα ευθύνης απέναντι στο κοινό και τους καλλιτέχνες.

Πηγή: protothema.gr