Η κόρη του Τομ Κρουζ με την Κέιτι Χολμς έγινε 17 – Δεν έχει δει τον πατέρα της 10 χρόνια [video]
Απο newsattica

Η Σούρι Κρούζ σε λίγο καιρό από τώρα θα γίνει 17 ετών και ετοιμάζεται για το κολλέγιο. «Έχει στείλει κάποιες αιτήσεις» και «τείνει προς» τις σπουδές μόδας στη Νέα Υόρκη – μια επιλογή που έχει κάνει πολύ χαρούμενη τη μητέρα της, λένε οικείοι της.

Ο πατέρας της όμως ο Τομ Κρουζ είναι για εκείνη ένας ξένος, αφού έχει να τον δει πάνω από μία δεκαετία. Λέγεται πως μετά από το δύσκολο διαζύγιό του με την Κέιτι Χολμς έκοψε κάθε επαφή μαζί τους.

Την εποχή του χωρισμού τους λεγόταν πως η Κέιτι Χολμς είχε επιλέξει να τερματίσει τον γάμο της λόγω των φόβων για τη σαϊεντολογία, τη θρησκεία στην οποία ο Τομ Κρουζ είναι απίστευτα αφοσιωμένος. Η απόφασή της να εγκαταλείψει τη θρησκεία, καθώς και τον γάμο έκανε τον Τομ Κρουζ να απομακρύνεται από εκείνη και την κόρη τους όλο και περισσότερο με την πάροδο των χρόνων.

Ωστόσο ο Τομ Κρουζ συμφώνησε να πληρώνει στην Κέιτι 400.000 δολάρια τον μήνα μέχρι η Σούρι να γίνει 18 ετών. Μάλιστα ο ο ίδιος ο Τομ Κρουζ αρνείται πως η θρησκεία του τον έκανε να αποξενωθεί από τη Σούρι και το 2013 μήνυσε το περιοδικό In Touch για 50 εκατομμύρια δολάρια όταν έγραψε πως «εγκατέλειψε» την κόρη του.