Οκτώβριος 15, 2019

Η Μαρέβα Μητσοτάκη στην Τήνο -Παρέα με εθελοντές καθάρισε παραλίες από πλαστικά [εικόνες]

Στο νησί της Τήνου βρέθηκε το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος η Μαρέβα Μητσοτάκη.

Ωστόσο, αυτή τη φορά προτίμησε να συνδυάσει τις λίγες ημέρες ξεκούρασης με την δουλειά, αφού μαζί με εθελοντές καθάρισαν τις παραλίες του νησιού από τα πλαστικά.

Το μήνυμα που έστειλε η Μαρέβα μέσω Instagram
Την αποκάλυψη έκανε η ίδια η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος προετοιμάζεται πυρετωδώς για τις εκλογές της 7ης Ιουλίου, γράφοντας χαρακτηριστικά στο Instagram: «Σήμερα, μαζί με τους εθελοντές μας καθαρίσαμε τις όμορφες παραλίες της Τήνου από τα πλαστικά».

Η εθελοντική δράση μπορεί να κράτησε αρκετές ώρες και η κούραση να ήταν μεγάλη, ωστόσο στο τέλος της ημέρας η ανταμοιβή ήταν τεράστια για όλους όσους συνέβαλαν αφού το νησί είναι πλέον έτοιμο να υποδεχθεί όλους εκείνους που θα το επιλέξουν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Πρόκειται για δράση του οίκου μόδας Zeus + Dione, με μήνυμα «Plastic Free Sea», η οποία θα συνεχιστεί και σε άλλα νησιά.

Η Μαρέβα Μητσοτάκη στην Τήνο παρέα με εθελοντές καθαρίζει πλαστικά που πέταξαν ασυνείδητοι σε παραλίες

Η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη με την ομάδα της στην Τήνο

Η δράση στην οποία συμμετείχε η Μαρέβα Μητσοτάκη

Πηγή: iefimerida.gr

Related articles

Το «It’s Amazing» του Τρύφωνα Σαμαρά έγινε και επίσημα τραγούδι

Το βίντεο από τις Μαλδίβες πριν από ένα μήνα πήρε σάρκα και οστά O Τρύφωνας Σαμαράς είναι η χαρά της ζωής και έχει χιούμορ και φαντασία. Ο αγαπημένος κομμωτής στις 7 Μαΐου πάνω στον ενθουσιασμό του είχε μοιραστεί μέσα από τα social media ένα βίντεο τραβηγμένο στις Μαλδίβες το οποίο είχε γίνει viral σε χρόνο […]

Παλαιό Φάληρο: Cardio Run 2019- Τρέξε με την καρδιά σου…. για την καρδιά σου

O Δήμος Παλαιού Φαλήρου σε συνεργασία με την Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία, το Σύλλογο Ελλήνων Ολυμπιονικών, τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Γυμναστηρίων, την Πανελλήνια Επιστημονική Φιλογυμναστική Εταιρεία και ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Γυμναστηρίων Αττικής συνδιοργανώνουν τον αγώνα Cardio Run 2019 για 6η συνεχή χρονιά. Η  συνδιοργάνωση από 6 σημαντικούς φορείς, αποτελεί μοναδική εγγύηση για έναν ξεχωριστό και μοναδικό αγώνα. […]

Leave a Reply

avatar