Ιούλιος 20, 2019

Η Μαρέβα Μητσοτάκη στην Τήνο -Παρέα με εθελοντές καθάρισε παραλίες από πλαστικά [εικόνες]

Στο νησί της Τήνου βρέθηκε το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος η Μαρέβα Μητσοτάκη.

Ωστόσο, αυτή τη φορά προτίμησε να συνδυάσει τις λίγες ημέρες ξεκούρασης με την δουλειά, αφού μαζί με εθελοντές καθάρισαν τις παραλίες του νησιού από τα πλαστικά.

Το μήνυμα που έστειλε η Μαρέβα μέσω Instagram
Την αποκάλυψη έκανε η ίδια η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος προετοιμάζεται πυρετωδώς για τις εκλογές της 7ης Ιουλίου, γράφοντας χαρακτηριστικά στο Instagram: «Σήμερα, μαζί με τους εθελοντές μας καθαρίσαμε τις όμορφες παραλίες της Τήνου από τα πλαστικά».

Η εθελοντική δράση μπορεί να κράτησε αρκετές ώρες και η κούραση να ήταν μεγάλη, ωστόσο στο τέλος της ημέρας η ανταμοιβή ήταν τεράστια για όλους όσους συνέβαλαν αφού το νησί είναι πλέον έτοιμο να υποδεχθεί όλους εκείνους που θα το επιλέξουν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Πρόκειται για δράση του οίκου μόδας Zeus + Dione, με μήνυμα «Plastic Free Sea», η οποία θα συνεχιστεί και σε άλλα νησιά.

Η Μαρέβα Μητσοτάκη στην Τήνο παρέα με εθελοντές καθαρίζει πλαστικά που πέταξαν ασυνείδητοι σε παραλίες

Η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη με την ομάδα της στην Τήνο

Η δράση στην οποία συμμετείχε η Μαρέβα Μητσοτάκη

Πηγή: iefimerida.gr

Related articles

Αιτήσεις εισαγωγής στους παιδικούς σταθμούς Δήμου Γλυφάδας

Αιτήσεις εισαγωγής στους παιδικούς σταθμούς Από τις 13 ως και τις 31 Μαΐου θα πραγματοποιούνται οι αιτήσεις για εγγραφές στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Γλυφάδας στο νομικό πρόσωπο του Δήμου, το ΚΑΠΠΑ (Καραϊσκάκη 34 & Τσιτσάνη, Άνω Γλυφάδα, 2ος όροφος, τηλ: 210 9602130), καθημερινά από τις 8 π.μ. ως τις 2 μ.μ. Οι παιδικοί σταθμοί […]

Μίνι καύσωνας στην Αττική – Γέμισαν κόσμο οι παραλίες

Οι κοντινές παραλίες στην Αθήνα, στο Παλαιό Φάληρο και στον Άλιμο γέμισαν με κόσμο που αναζήτησαν λίγη δροσιά στη θάλασσα Στις παραλίες της Αττικής και σήμερα Κυριακή, ξεχύθηκαν οι Αθηναίοι μιας και οι υψηλές θερμοκρασίες επέτρεψαν τις πρώτες βουτιές στη θάλασσα. Οι Αθηναίοι δεν άφησαν ανεκμετάλλευτο αυτό το γεγονός και από νωρίς το πρωι της Κυριακής οι παραλίες κοντά […]

Leave a Reply

avatar