Νοέμβριος 18, 2019

Ισραήλ: «Μπαμπούλας» κατά της χρήσης πλαστικών οι φωτογραφίες της Γκρέτα Τούνμπεργκ

Δείτε φωτογραφίες από γραφεία εταιρειών στο Τελ Αβίβ και την Ιερουσαλήμ

Φωτογραφίες της 16χρονης ακτιβίστριας για το κλίμα Γκρέτα Τούνμπεργκ χρησιμοποίησαν εργοδότες στο Ισραήλ προκειμένου να αποθαρρύνουν τους εργαζομένους τους να χρησιμοποιούν πλαστικά ποτήρια.

Σε ορισμένες από τις φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στο Twitter από εργαζομένους σε εταιρείες στο Τελ Αβίβ και την Ιερουσαλήμ έχει χρησιμοποιηθεί η φράση «πώς τολμάτε» που είχε χρησιμοποιήσει η Τούνμπεργκ στην εμβληματική ομιλία της στη συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Οι φωτογραφίες που έφερε στη δημοσιότητα η ισραηλινή εφημερίδα Χααρέτζ τοποθετήθηκαν κοντά σε σε στοίβες με πλαστικά ποτήρια αλλά και σε θήκες με πλαστικά κουταλάκια για τον καφέ.

Σε μια τουλάχιστον περίπτωση ένας υπάλληλος αντέδρασε καθώς έκρυψε την φωτογραφία της νεαρής ακτιβίστριας βάζοντας από πάνω της ένα ποτήρι μιας χρήσης.

Δείτε τις φωτογραφίες:

thunberg-fto2
thunberg-fto1
thunberg-fto4
thunberg-fto3

Πηγή: protothema.gr

Related articles

Αρχάγγελος Μιχαήλ: Γιατί είναι προστάτης της Πολεμικής Αεροπορίας

Tιμάται με μεγαλοπρέπεια  η γιορτή των Αρχαγγέλων στις 8 Νοεμβρίου Πριν από 65 χρόνια και πιο συγκεκριμένα στις 11 Ιουνίου του 1954 καθιερώθηκε ο Αρχάγγελος Μιχαήλ ως προστάτης της Πολεμικής Αεροπορίας και η γιορτή των Αρχαγγέλων στις 8 Νοεμβρίου ως η επίσημη αεροπορική γιορτή, η οποία τιμάται με μεγαλοπρέπεια σε όλες τις μονάδες. Ο Αρχάγγελος Μιχαήλ […]

Κίνητρα για το ελληνικό κοινό, ώστε να στραφεί στο ηλεκτρικό αυτοκίνητο

Η έκθεση αυτοκινήτου της Αθήνας «Αυτοκίνηση 2019» και τα πολλά ηλεκτρικά μοντέλα δίνουν το στίγμα της νέας εποχής. Η διάδοση της ηλεκτροκίνησης τον τελευταίο καιρό έχει ανοίξει πολλές συζητήσεις, για το αν τελικά αξίζει ο Έλληνας ή η Ελληνίδα να αποκτήσει ηλεκτρικό αυτοκίνητο. Σήμερα τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα έχουν αυτονομία και ανάλογα με τον τρόπο οδήγησης […]

Leave a Reply

avatar