Ιανουάριος 23, 2020

Kia Xceed: Διακρίθηκε με το βραβείο «Χρυσό Τιμόνι»

Το νέο Kia Xceed διακρίθηκε με το βραβείο «Χρυσό Τιμόνι» το οποίο αποτελεί το σημαντικότερο γερμανικό βραβείο αυτοκινήτου.

Επίσης, το Kia XCeed έλαβε και τη διάκριση για το «καλύτερο αυτοκίνητο κάτω από 35.000 ευρώ» στα ετήσια βραβεία που παρουσίασαν το περιοδικό «AutoBild» και η εφημερίδα «Bild am Sonntag».

Η διάκριση του μοντέλου γίνεται ακόμη μεγαλύτερη, καθώς στην κατηγορία του υπήρχε πολύ μεγάλος ανταγωνισμός.

Οι πωλήσεις της τρίτης γενιάς του Kia Ceed διπλασιάστηκαν το πρώτο 10μηνο στην Ευρώπη (οι πωλήσεις ήταν 92.050, ενώ το προηγούμενο έτος ήταν 49.868 μονάδες).

Related articles

Πλημμύρες, πυρκαγιές και πανώλη- η κλιματική αλλαγή αποτελεί αιτία για πολλά δεινά

Ακραίες πλημμύρες στη Βενετία, πυρκαγιές στην Αυστραλία ακόμη και ξέσπασμα πνευμονικής πανώλης στην Κίνα αποδίδονται στην κλιματική αλλαγή, την ώρα που ερευνητές προειδοποιούν ότι η υπερθέρμανση του πλανήτη θα επηρεάσει την υγεία των μελλοντικών γενεών. Η Βενετία κήρυξε χθες Τετάρτη κατάσταση έκτακτης ανάγκης μετά τις πλημμύρες που έπληξαν την πόλη, με την πλημμυρίδα να φτάνει […]

Φίδια 6 εκατομμυρίων ετών ζούσαν μόνο στην Ελλάδα

Δύο νέα είδη φιδιών που δεν έχουν εντοπιστεί πουθενά στον κόσμο, ταυτοποίησε σε απολιθώματα ηλικίας περίπου 6 με 5,5 εκατομμυρίων χρόνων που είχαν βρεθεί σε περιοχή έξω από τις Σέρρες, Έλληνας ερευνητής, ο οποίος, μέσα από την αυστηρή επιστημονική διαδικασία ελέγχου, τα «βάφτισε» με τις ονομασίες «Περιεργόφις μικρός» (Periergophis micros) και «Παραξενόφις σπάνιος» (Paraxenophis spanios). […]

Leave a Reply

avatar