ΚΙΝΑΛ: Αφίσα τύπου… ΚΚΕ κατά της κυβέρνησης
Απο newsattica

Το θέμα της αφίσας συμπληρώνεται με την άκρως «αγωνιστική» ανακοίνωση της Χαριλάου Τρικούπη: «Η Κυβέρνηση θα μας βρει απέναντι μέσα και έξω από την Βουλή!» – Το ΚΙΝΑΛ κατέβασε την αφίσα με τη δικαιολογία ότι την ανάρτησε ένας νεολαίος εκ των διαχειριστών

Με νοοτροπία Περισσού και με ακραία αριστερό προφίλ, το ΚΙΝΑΛ επέλεξε να επικρίνει τις αλλαγές στις συλλογικές συμβάσεις που επιφέρει το αναπτυξιακό πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης.

Αντιδράσεις και ερωτήματικά προκάλεσε αφίσα σε κόκκινο φόντο που απεικονίζει εργοστάσιο μαύρου χρώματος. Οι στέγες του εργοστασίου είναι μυτερές και στη δεξιά πλευρά η καμινάδα του καταλήγει σε ανθρώπινο χέρι, σφιγμένο σε γροθιά.

Η αφίσα, εμφανώς επηρεασμένη από την ατζέντα του ΚΚΕ, λαμβάνει μορφή επίθεσης προς την κυβέρνηση. Μέσω της…πρωτότυπης δημιουργίας, ανασύρονται οι κριτικές του ΚΚΕ περί κυβερνήσεων παραδομένων στα αντιλαϊκά μέτρα.

Το θέμα της αφίσας συμπληρώνεται με την άκρως «αγωνιστική» ανακοίνωση: «Η Κυβέρνηση θα μας βρει απέναντι μέσα και έξω από την Βουλή!».

Το ΚΙΝΑΛ κατέβασε, ωστόσο, την αφίσα με τη δικαιολογία ότι την ανάρτησε ένας νεολαίος εκ των διαχειριστών.

Όπως και να’χει βρίσκεται σε μακρινή απόσταση από την πολιτική που αντιπροσωπεύει το ΚΙΝΑΛ, κόμμα το οποίο έχει εφαρμόσει – κατά το παρελθόν – μνημονιακά προγράμματα.

Σάλος προκλήθηκε – όπως άλλωστε αναμενόταν – στο Διαδίκτυο από την αφίσα, με τα σχόλια των χρηστών των κοινωνικών δικτύων να ποικίλλουν: καυστικά, αιχμηρά, επικριτικά. Κανένας δεν φάνηκε, πάντως, να εκτιμά τη νέα έμπνευση.

afisa-kinal

Πηγή: protothema.gr