Δεκέμβριος 6, 2019

Κίνηση: «Έμφραγμα» και πάλι στους δρόμους – Τεράστια η ταλαιπωρία για τους οδηγούς

Κομφούζιο επικράτησε σε Κηφισίας, Αλεξάνδρας και Μεσογείων – Αναλυτικά η κίνηση εδώ

Eξακολουθεί να υφίσταται η ταλαιπωρία  για τους οδηγούς των ΙΧ, καθώς η κίνηση  είναι μεγάλη στο κέντρο της  Αθήνας.  Κλειστή παραμένει η Σταδίου εξαιτίας της πορείας των φοιτητών. 

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση της τροχαίας, η κατάσταση ομαλοποιείται βρίσκεται στα δύο ρεύματα της Κηφισίας, στα δύο ρεύματα του Κηφισού, στην Μεσογείων και στην Αλεξάνδρας.

Σε πολλές περιοχές της πρωτεύουσας ξέσπασαν καταιγίδες, με αποτέλεσμα να προκληθεί κυκλοφοριακό κομφούζιο στους δρόμους.

Καλύτερη είναι  η εικόνα στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας, ενώ αρόμοι είναι η κατάσταση και στην Αττική Οδό. 

Νέα κύματα σφοδρών βροχοπτώσεων αναμένονται  και στη διάρκεια της νύχτας, με τους οδηγούς των αυτοκινήτων να καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί. 

kinisi

Δείτε αναλυτικά την κίνηση εδώ

Πηγή: protothema.gr

Related articles

Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς: Χριστουγεννιάτικες δράσεις σε συνεργασία με τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καλλιθέας

Αναλυτικά το πρόγραμμα των δράσεων Η Βιβλιοθήκη του Πολιτιστικού Ιδρύματος Ομίλους Πειραιώς (ΠΙΟΠ) σε συνεργασία με τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καλλιθέας ετοιμάζονται για τα Χριστούγεννα και διοργανώνουν δράσεις για μικρούς και μεγάλους. Αναλυτικά: · Χριστουγεννιάτικα εργαστήρια δημιουργικής απασχόλησης Την Πέμπτη 5 και 12 Δεκεμβρίου (ώρες 10:00-12:30) οργανώνονται δύο αυτόνομα εργαστήρια δημιουργικής απασχόλησης στη Βιβλιοθήκη ΠΙΟΠ (Σαλαμίνος […]

Κίνηση μετ’ εμποδίων και μποτιλιάρισμα στους δρόμους: Στο κόκκινο και σήμερα η Συγγρού

Δείτε LIVE την κίνηση – Τεράστιο μποτιλιάρισμα στους δρόμους – Διαβάστε ποιους δρόμους πρέπει να αποφύγετε Στο κόκκινο βρίσκεται η κίνηση στους δρόμους της Αθήνας και σήμερα ημέρα Παρασκευή. Κυκλοφοριακό χάος επικρατεί από νωρίς το πρωί σε Συγγρού, Κηφισίας, Μεσογείων, Κατεχάκη, Ποσειδώνος, Πειραιώς (άνοδος) και Αθηνών – Λαμίας και στα δύο ρεύματα. Τα έργα οδοποιίας στη λεωφόρο Συγγρού συνεχίζονται και […]

Leave a Reply

avatar