Δεκέμβριος 6, 2019

Κίνηση μετ’ εμποδίων και μποτιλιάρισμα στους δρόμους: Στο κόκκινο και σήμερα η Συγγρού

Δείτε LIVE την κίνηση – Τεράστιο μποτιλιάρισμα στους δρόμους – Διαβάστε ποιους δρόμους πρέπει να αποφύγετε

Στο κόκκινο βρίσκεται η κίνηση στους δρόμους της Αθήνας και σήμερα ημέρα Παρασκευή.

Κυκλοφοριακό χάος επικρατεί από νωρίς το πρωί σε Συγγρού, Κηφισίας, Μεσογείων, Κατεχάκη, Ποσειδώνος, Πειραιώς (άνοδος) και Αθηνών – Λαμίας και στα δύο ρεύματα.

Τα έργα οδοποιίας στη λεωφόρο Συγγρού συνεχίζονται και η υπομονή των οδηγών δοκιμάζεται. Τα έργα για την αντιμετώπιση της καθίζησης του οδοστρώματος που παρατηρήθηκε στο τμήμα από τη συμβολή της λεωφόρου με την Καλλιρόης έως τη Φραντζή θα διαρκέσουν έως τις 17 Ιουνίου. Ήδη, και σήμερα έχουν σχηματιστεί οι πρώτες ουρές οχημάτων, καθώς η κυκλοφορία γίνεται μόνο από μια λωρίδα.

Από την Δευτέρα στο Λεκανοπέδιο Αττικής επικρατεί ένα καθημερινό κυκλοφοριακό χάος για αρκετές ώρες, με την ταλαιπωρία των οδηγών να είναι μεγάλη. Η Περιφέρεια Αττικής έχει ζητήσει την κατανόηση και την υπομονή των οδηγών μέχρι την ολοκλήρωση των έργων.

Την Πέμπτη το μεσημέρι κυκλοφοριακό έμφραγμα δημιουργήθηκε στο ρεύμα προς Πειραιά, στην παραλιακή, όταν η λεωφόρος έκλεισε προληπτικά,λόγω διαρροής αερίου. 

Αυξημένη είναι η κίνηση αυτή την ώρα, σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από την Τροχαία στους εξής δρόμους:

-Αθηνών-Κορίνθου/Λ. Αθηνών (έξοδος) 
-Αθηνών-Λαμίας(Αθηνών έως φιλαδελφεια -έξοδος), από ΚΤΕΛ έως Αχαρνών 
-Αθηνών-Λαμίας(κόμβος Καλυφτάκη έως Αθηνών-είσοδος)
-Κατεχάκη (ρεύμα από Ηλιούπολη)
-Λ. Κηφισίας (κάθοδος)
-Λ. Συγγρού (άνοδος)
-Βασ. Κωνσταντίνου(άνοδος)  

Δείτε LIVE την κίνηση ΕΔΩ

live_kinisi_xartis
Η κίνηση στους δρόμους της Αθήνας από τον χάρτη της Google, ώρα 10:00

Πηγή: protothema.gr

Related articles

ΟΑΣΑ: Οι φοιτητές θα ανανεώνουν κάθε χρονιά την κάρτα μειωμένου κομίστρου

ΟΑΣΑ: Ως 31 Οκτωβρίου το δικαίωμα ανανέωσης για τους φοιτητές Στην ανανέωση του δικαιώματος μετακίνησής τους με μειωμένο κόμιστρο στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, αρμοδιότητας του ΟΑΣΑ, οφείλουν εφεξής να προχωρούν οι φοιτητές των Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων, με την έναρξη κάθε νέου ακαδημαϊκού έτους. Συγκεκριμένα, για το τρέχον ακαδημαϊκό έτος, ο ΟΑΣΑ ενημερώνει όλους τους εν […]

Ξεκίνησε η ανάπλαση της πλατείας Ποντίων στην Αργυρούπολη

«Συνεχίζουμε δυναμικά την Αναγέννηση της πόλης μας» Με ανακοίνωσή του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ο δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης, Γιάννης Κωνσταντάτος, προανήγγειλε την έναρξη των εργασιών ανάπλασης μίας ιστορικής, όπως την χαρακτήρισε, πλατείας. Πρόκειται για την Πλατεία Ποντίων στο μετρό της Αργυρούπολης η οποία θα παραδοθεί ανακαινισμένη στους δημότες σε διάστημα τριών μηνών. Αναλυτικά η ανακοίνωση του […]

Leave a Reply

avatar