Δεκέμβριος 6, 2019

Κίνηση στην Αττική: Μποτιλιάρισμα στην Αθηνών – Λαμίας, στο ρεύμα προς Πειραιά – Δείτε Live

Κίνηση τώρα: Δείτε μέσα από τον χάρτη της Google ποιοιυς δρόμους να αποφύγετε  -Πού έχει κίνηση αυτή την ώρα στην Αθήνα

Πρωινό Τετάρτης και η κίνηση καταγράφεται αυξημένη σε κεντρικούς οδικούς άξονες του Λεκανοπεδίου Αττικής. Αυτή την ώρα,09:30, μποτιλιαρισμένοι είναι οι δρόμοι στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας, στο ρεύμα καθόδου, από την πρώτη έξοδο της Αττικής Οδού έως τα ΚΤΕΛ.

Κίνηση, σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από την Τροχαία, σημειώνεται και στο ρεύμα ανόδου, λίγο πριν τη Δυρραχίου μέχρι  τις Τρεις Γέφυρες. 

LIVE η κίνηση ΕΔΩ

Κίνηση έχουμε επίσης, στην Μεσογείων, μετά την Κατεχάκη, στο ρεύμα προς Αθήνα, ενώ ελαφρώς αυξημένη είναι η κίνηση και στην Περιφερειακή Υμηττού. 

Παρακολουθήστε την κίνηση μέσα από τον χάρτη της Google 

botiliarisma_lamias

Πηγή: protothema.gr

Related articles

Δήμος Νέας Σμύρνης: Μένουν στη δουλειά έως τις 16 Οκτωβρίου 36 εργαζόμενοι στην καθαριότητα

Όπως είχε προαναγγείλει το epoli.gr με αποκλειστικό ρεπορτάζ του, χθες, Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019, θετικό ήταν το Δικαστήριο – επιβεβαιώνοντας το ίδιο ρεπορτάζ – στο αίτημα των 36 συμβασιούχων – “παρατασιούχων” Καθαριότητας του Δήμου Ν. Σμύρνης να παραμείνουν στην εργασία τους με τη διαδικασία της προσωρινής διαταγής έως ότου συζητηθούν τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσαν. […]

Μετρό και ΗΣΑΠ: Πιο συχνά τα δρομολόγια μέχρι το τέλος του έτους

Ενίσχυση των δρομολογίων σχεδιάζει το υπουργείο Υποδομών και η διοίκηση της ΣΤΑΣΥ – Πρόβλημα οι βλάβες που αντιμετωπίζουν οι 24 από τους 66 συρμούς  Στα τέσσερα λεπτά αναμένεται ότι θα διαμορφωθεί η συχνότητα των δρομολογίων του μετρό έως το τέλος του έτους, στο πλαίσιο του στόχου που έχει τεθεί από το υπουργείο Υποδομών και τη […]

Leave a Reply

avatar