Δεκέμβριος 6, 2019

Κίνηση: Στο «κόκκινο» οι κεντρικοί δρόμοι της Αθήνας

Καθυστερήσεις στην Αθηνών-Λαμίας, στην Κηφισίας, στην Κατεχάκη και στη Συγγρού

Μποτιλιάρισμα παρατηρείται σε κεντρικούς οδικούς άξονες της πρωτεύουσας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Τροχαία, αυξημένη είναι αυτή την ώρα η κίνηση στην Αθηνών-Λαμίας και στην έξοδο και στην είσοδο, έως τον κόμβο Καλυφτάκη.

Με υπομονή πρέπει να οπλιστούν και οι οδηγοί που κινούνται στην Πέτρου Ράλλη, στην λεωφόρο Αλεξάνδρας, στην Κατεχάκη (ρεύμα από Ηλιούπολη), στην κάθοδο της λεωφόρου Κηφισίας και στην άνοδο της λεωφόρου Συγγρού, καθώς η κίνηση είναι αυξημένη.

Στην Αττική οδό παρατηρούνται καθυστερήσεις 5΄-10΄, από Μεταμόρφωση έως Κύμης, προς Αεροδρόμιο,  5΄-10΄, από Πεντέλης έως Κηφισίας, προς Ελευσίνα και  5΄-10΄, στην έξοδο για Λαμία.

(Η κίνηση από τον χάρτη της Google)

kinisk

Πηγή: protothema.gr

Related articles

Δήμος Αγίου Δημητρίου: Δωρεάν συμπλήρωση των φορολογικών δηλώσεων (Ε1) στους εγγεγραμμένους των Κοινωνικών Δομών

Ο Δήμος Αγίου Δημητρίου συνεχίζει και φέτος την παροχή βοήθειας με τη δωρεάν συμπλήρωση των φορολογικών δηλώσεων (Ε1), στους εγγεγραμμένους των Κοινωνικών Δομών. Οι δικαιούχοι, αφού επικοινωνήσουν με την Κοινωνική Υπηρεσία ή το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου, για να πιστοποιηθεί η ιδιότητά τους, μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 213 200 7725, για να κλείσουν ραντεβού […]

Νέα επίθεση με μολότοφ στα ΜΑΤ έξω από τα γραφεία του ΚΙΝΑΛ

Η επίθεση με μολότοφ στη Χαριλάου Τρικούπη πραγματοποιήθηκε στις 4:15 Άλλη μια νύχτα έντασης ήταν η σημερινή στα Εξάρχεια με αγνώστους να βάζουν ξανά στο στόχαστρο τους άνδρες των ΜΑΤ έξω από τα γραφεία του ΚΙΝΑΛ. Η επίθεση με μολότοφ στη Χαριλάου Τρικούπη πραγματοποιήθηκε στις 4:15. Από την επίθεση δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός, ούτε, όμως, και προσαγωγή κάποιου ή κάποιων […]

Leave a Reply

avatar