Σεπτέμβριος 20, 2019

Κρατούμενοι των φυλακών Κορυδαλλού κατέγραψαν με κινητό επιχείρηση αστυνομικών σε κελιά

Λίγους μήνες μετά τα βίντεο από τα πάρτι που έστησαν Αλβανοί κρατούμενοι στις φυλακές Κορυδαλλού

Άλλο ένα βίντεο που κατέγραψαν κρατούμενοι μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού έρχεται στη δημοσιότητα λίγους μήνες μετά τα προκλητικά βίντεο με Αλβανούς κρατούμενους να διαμένουν σε κελιά-σουίτες και να κάνουν πάρτι με αλκοόλ και χαρτονομίσματα τα οποία μετέδιδαν με βιντεοκλήσεις. 

Στο βίντεο που δημοσιεύει tovima.gr καταγράφονται άνδρες της ΕΛΑΣ και των ΕΚΑΜ να πραγματοποιούν ελέγχους σε κελιά των φυλακών Κορυδαλλού.

Κατά πληροφορίες οι έλεγχοι έγιναν στη Β΄Πτέρυγα των φυλακών μετά από ένα αιματηρό επεισόδιο. 

Το βίντεο φαίνεται να έχει καταγραφεί από κινητό τηλέφωνο, μολονότι η κατοχή του απαγορεύεται μέσα στις φυλακές.

«Εικονολήπτης» ακούγεται να είναι αλλοδαπός κρατούμενος ο οποίος, μάλιστα, σε αρκετές στιγμές γελάει με την επιχείρηση που καταγράφει και την τύχη των άλλων κρατουμένων.

Πηγή: protothema.gr

Related articles

Εγκατάλειψη βρέφους στη Νέα Ιωνία: Μπορώ να μεγαλώσω σωστά το παιδί μου, είπε η 19χρονη

Ο εισαγγελέας τη ρώτησε για τις συνθήκες που επικρατούν στο σπίτι – Η ίδια υποστήριξε ότι οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να μεγαλώσει το μωράκι και ότι το θέλει πάλι πίσω στην αγκαλιά της – Θα δικασθεί στις 27 Σεπτεμβρίου, αφέθηκε ελεύθερη Ενώπιον του εισαγγελέα βρέθηκε πριν λίγη ώρα η 19χρονη μητέρα που εγκατέλειψε το μόλις επτά ημερών βρέφος της […]

Εργασίες για την πρόληψη πυρκαγιών στην παραρεμάτια ζώνη του Δήμου Αμαρουσίου

Εργασίες συντήρησης των κρουνών και των πυροσβεστικών φωλιών αλλά και αποψιλώσεις στην παραρεμάτια ζώνη πραγματοποίησε η Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αμαρουσίου στο πλαίσιο της πρόληψης και της πυροπροστασίας κατά τη διάρκεια των θερινών μηνών. Από την 1η Μαΐου, οπότε ξεκίνησε η αντιπυρική περίοδος, και φέτος, όπως κάθε χρόνο, το προσωπικό και οι εθελοντές της […]

Leave a Reply

avatar