Φεβρουάριος 26, 2020

Κρούσμα φόλας στο Καλαμάκι

Κρούσμα φόλας είχαμε το Σάββατο στην οδό Πολυνείκους που βρίσκεται κοντά στη Δημοτική Σκηνή «Κάρολος Κουν», στο Καλαμάκι.

Όσοι βγάζετε τα σκυλάκια σας βόλτα στη γύρω περιοχή να προσέχετε πολύ και να μην τα αφήνετε να τρώνε τίποτα που βρίσκεται στο δρόμο.

Για να προστατεύσετε τα αδεσποτάκια της περιοχής, μαζέψτε τα φαγητά που βρίσκονται εκεί -εάν δεν είναι ξηρά τροφή- και αντικαταστήστε τα με δικιά σας τροφή.

Ας προστατεύσουμε τα ανυπεράσπιστα αδεσποτάκια αλλά και τα σκυλάκια μας.

Πηγή: notia24.gr

Related articles

Νέα Φιλαδέλφεια: Φωτιά σε λεωφορείο του ΟΑΣΑ – Κυκλοφοριακό χάος στην Αθηνών-Λαμίας

Η κυκλοφορία στην Εθνική Οδό στο ρεύμα προς Λαμία έχει διακοπεί ενώ η κυκλοφορία προς Αθήνα διεξάγεται με δυσκολία Φωτιά ξέσπασε το απόγευμα του Σαββάτου σε λεωφορείο του ΟΑΣΑ, στην άνοδο της Εθνικής Αθηνών-Λαμίας. Δύο οχήματα της Πυροσβεστικής επιχειρούν για την κατάσβεσή του.  Στο λεωφορείο, ευτυχώς, εκείνη την ώρα δεν επέβαινε κόσμος, ενώ άγνωστα παραμένουν τα […]

Ανάληψη ευθύνης για την επίθεση με τραυματίες αστυνομικούς στα Εξάρχεια

«Η ενέργεια αυτή πραγματοποιήθηκε εντός της περιοχής των Εξαρχείων για να καταστήσει σαφές ότι η συνέχιση της όξυνσης της κατασταλτικής πολιτικής του κράτους θα έχει και τις ανάλογες απαντήσεις», αναφέρει η ομάδα «Σύντροφοι, συντρόφισσες» που ανέλαβε την ευθύνη  Ομάδα αναρχικών που υπογράφουν ως «Σύντροφοι, συντρόφισσες» ανέλαβαν, με μήνυμά τους σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, την […]

Leave a Reply

avatar