Μένουμε Σπίτι: Το σύνθημα που κάνει από χθες τον γύρο του διαδικτύου
Απο newsattica

Το γύρο του ελληνικού διαδικτύου τις τελευταίες ώρες κάνει η νέα καμπάνια του Υπουργείου Υγείας με τίτλο «Μένουμε Σπίτι», η οποία παρακινεί τους πολίτες να μειώσουν όσο το δυνατόν περισσότερο τις μετακινήσεις τους και να παραμείνουν σπίτι, ώστε να μειωθούν οι πιθανότητες περαιτέρω εξάπλωσης του κορωνοϊου.

Η εν λόγω εικόνα απεικονίζει ένα σπίτι που επάνω γράφει την φράση: «Μένουμε Σπίτι».

«Μένουμε Σπίτι. Το πιο αποτελεσματικό μέτρο περιορισμού της επιδημίας, με την εμφάνιση συμπτωμάτων ίωσης, εάν δεν ανήκουμε σε ευπαθή ομάδα. Δίνουμε προτεραιότητα για την εξέταση στα νοσοκομεία στους συμπολίτες μας με χρόνια νοσήματα & σε άτομα μεγαλύτερης ηλικίας. #μένουμε_σπίτι», έγραψε στον προσωπικό του λογαρισμό στο Twitter ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης με διάγγελμά του την Τετάρτη ζήτησε κατανόηση και τήρηση των μέτρων από τους πολίτες.

«Ο στόχος μας είναι απλός: Τα τυχόν σοβαρά κρούσματα να απλωθούν σε βάθος χρόνου, ώστε οι ασθενείς να είναι σε θέση να λάβουν τη φροντίδα που αξίζουν και δικαιούνται από τα νοσοκομεία μας», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Πηγή: notia24.gr