ΑΤΤΙΚH

Μεθυσμένοι τα έκαναν γυαλιά καρφιά σε γνωστό εστιατόριο – μπαρ της Γλυφάδας

Spread the love

Το Reader.gr. παρουσιάζει κατ’ αποκλειστικότητα φωτογραφία του ενός από τους τρεις αλλοδαπούς, ο οποίος μόλις έχει συλληφθεί –μετά από αντίσταση- από τους αστυνομικούς.

Επεισοδιακή ήταν η νύχτα του Σαββάτου σε ένα από τα πιο γνωστά εστιατόρια – μπαρ της Γλυφάδας. Ήταν λίγο μετά τα 03:00 τα ξημερώματα, όταν τρεις αλλοδαποί μπήκαν στο μαγαζί για να διασκεδάσουν. Ωστόσο, όντας ήδη αρκετά πιωμένοι από πριν και σε συνδυασμό με τις νέες δόσεις… αλκοόλ άρχισαν να προξενούν φασαρίες, αρχικά με τους θαμώνες και στη συνέχεια με υπαλλήλους του μπαρ που επιχείρησαν να τους ηρεμήσουν και να τους οδηγήσουν προς την έξοδο. Οι τρείς αλλοδαποί άρχισαν μεταξύ άλλων να σπάνε ποτήρια, χτυπώντας και τραυματίζοντας στο πρόσωπο με τα σπασμένα γυαλιά δύο υπαλλήλους του καταστήματος. Αμέσως μετά έφυγαν από το μαγαζί πεζοί, ενώ ειδοποιήθηκε η ΕΛ.ΑΣ. από τους υπεύθυνους του μπαρ και θαμώνες. Μέσα σε ελάχιστα λεπτά έφτασαν στο σημείο περιπολικό της Άμεσης Δράσης και μηχανές της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ν/Α Αττικής, οι οποίοι ξεκίνησαν εκτεταμένες αναζητήσεις στη γύρω περιοχή. Λίγο αργότερα οι δύο από τους τρεις της παρέας συνελήφθησαν στην πλατεία Εσπερίδων στη Γλυφάδα από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, ενώ ο τρίτος εντοπίστηκε και συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. κοντά στο κολυμβητήριο της Γλυφάδας.

Όπως διαπιστώθηκε πρόκειται για δύο Κροάτες κι έναν Σέρβο, οι οποίοι ήταν εμφανώς μεθυσμένοι ίσως και υπό την επήρεια ουσιών, ενώ όλοι προέβαλαν αντίσταση κατά τη σύλληψη τους. Μάλιστα, ο ένας είχε κρυμμένο στο κορμί του κι ένα πιστόλι το οποίο κατασχέθηκε από τους αστυνομικούς και στάλθηκε για εξέταση στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. Όλοι τους οδηγήθηκαν στο τοπικό Τμήμα Ασφαλείας για τα περαιτέρω.

Πηγή: notia24.gr

newsattica

Πρόσφατες Κοινοποιήσεις

Αποκαλυπτήρια της προτομής του πατριάρχη του ελληνικού κινηματογράφου Φιλοποίμενα Φίνου

Τα αποκαλυπτήρια της προτομής του πατριάρχη του ελληνικού κινηματογράφου, του κορυφαίου Έλληνα κινηματογραφικού παραγωγού και…

1 εβδομάδα πριν

Υπουργείο Ναυτιλίας: Η απάντηση στον Στέφανο Κασσελάκη για τη διασύνδεση των Κυκλάδων με την ηπειρωτική χώρα

Με αφορμή χθεσινές δηλώσεις του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Στέφανου Κασσελάκη, αναφορικά με φερόμενη προβληματική…

1 εβδομάδα πριν

Μητσοτάκης σε Ιερώνυμο: «Η συνεργασία μας με την εκκλησία ήταν είναι και παραμένει εξαιρετικά στενή»

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, μαζί με τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. κ.…

1 εβδομάδα πριν

Επεμβάσεις στερέωσης στο «Μικρό Ανάκτορο» της Κνωσού

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι επεμβάσεις στερέωσης στο «Κλιμακοστάσιο» και στη «Δεξαμενή Καθαρμών» του συγκροτήματος του…

2 εβδομάδες πριν

Υπουργείο Παιδείας: Βραβεύτηκαν εκπαιδευτικοί που έσωσαν τη ζωή των μαθητών τους

Τρεις εκπαιδευτικοί που με ψυχραιμία και αυταπάρνηση διαχειρίστηκαν ακραίες καταστάσεις και κατάφεραν να σώσουν τη…

2 εβδομάδες πριν

Δολοφονία Λυγγερίδη: Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για τις συλλήψεις

Από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής ολοκληρώθηκε η έρευνα…

2 εβδομάδες πριν