Δεκέμβριος 6, 2019

Νεαρός αλλοδαπός είχε «ρημάξει» τα σπίτια της Αττικής – Η συνολική λεία των κλοπών ξεπερνά τις €150.000

Ο 23χρονος δρούσε με συνεργό ο οποίος αναζητείται – Eξιχνιάσθηκαν 26 περιπτώσεις διαρρήξεων και κλοπών οικιών στην περιοχή

Ένας 23χρονος αλλοδαπός, που μαζί με τον συνεργό του είχε «ρημάξει» σπίτια στην Αττική, έχοντας στο ενεργητικό τους τουλάχιστον 26 διαρρήξεις και κλοπές, συνελήφθη πρόσφατα από από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφαλείας.

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση της Αστυνομίας, ο νεαρός άνδρας συνελήφθη το βράδυ της περασμένης Πέμπτης στο κέντρο της Αθήνας, κατηγορούμενος για διακεκριμένες κλοπές κατά εξακολούθηση και αντίσταση.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο δράστης μαζί με συνεργό του που αναζητείται, διέπρατταν συστηματικά διαρρήξεις-κλοπές από οικίες, σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

Ως προς τον τρόπο δράσης τους, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, οι δύο άνδρες παραβίαζαν είτε τις κεντρικές πόρτες είτε τα παράθυρα ή τις μπαλκονόπορτες των οικιών, εισέρχονταν στο εσωτερικό τους και αφαιρούσαν χρηματικά ποσά, τιμαλφή, ηλεκτρονικές συσκευές και διάφορα αντικείμενα.

Από την μέχρι στιγμής έρευνα, του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας, εξιχνιάσθηκαν 26 περιπτώσεις διαρρήξεων κλοπών οικιών, σε διάφορες περιοχές της Αττικής, με την αξία των αφαιρεθέντων να υπερβαίνει τις 150.000 ευρώ.

Ο συλληφθείς, ο οποίος έχει κατηγορηθεί κατά το παρελθόν για παρόμοια αδικήματα, οδηγήθηκε με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε για κυρία ανάκριση.

Related articles

Πέραμα: Πρόσκρουση δεξαμενόπλοιου σε φορτηγό πλοίο – Φόβοι για διαρροή πετρελαίου

Από την πρόσκρουση τραυματίστηκε ένα άτομο Σε ιαπωνικό φορτηγό πλοίο με 23 μέλη πληρώματος που ήταν δεμένο στην προβλήτα στο Ικόνιο προσέκρουσε τουρκικό δεξαμενόπλοιο με 13 μέλη πληρώματος με αποτέλεσμα τον τραυματισμό μέλους του τουρκικού δεξαμενόπλοιου. Πολλά ρυμούλκα επιχειρούν αύτη την ώρα προκειμένου να αποτρέψουν τη βύθιση του τουρκικού σκάφους. Υπάρχουν φόβοι  για διαρροή πετρελαίου στη […]

Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς -Ο χάρτης με τις περιοχές

Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σημειώνεται σήμερα σύμφωνα με τον χάρτη που δίνει στη δημοσιότητα η Πολιτική Προστασία. Και η Αττική στις περιοχές με κατηγορία κινδύνου 4. Σύμφωνα με τον χάρτη που έδωσε στη δημοσιότητα η Πολιτική Προστασία από το απόγευμα της Τρίτης, σε επιφυλακή θα πρέπει να βρίσκονται περιοχές της Αττικής, της Βοιωτίας, η Εύβοια, η […]

Leave a Reply

avatar