Ιούλιος 20, 2019

ΟΠΕΚΑ: Ανοιξαν οι αιτήσεις για προγράμματα Αγροτικής Εστίας -Για ιαματικό τουρισμό, βιβλία, τρίτεκνες μητέρες

Την Δευτέρα 24 Ιουνίου ολοκληρώνονται οι αιτήσεις των δικαιούχων του ΛΑΕ/ΟΠΕΚΑ για όλα τα προγράμματα του 2019.

Δικαιούχοι των προγραμμάτων είναι οι ασφαλισμένοι και συνταξιούχοι αγρότες του ΕΦΚΑ Αγροτών (πρώην ΟΓΑ), οι οποίοι μπορούν να υποβάλουν μέχρι και την Δευτέρα αίτηση συμμετοχής στα ΚΕΠ όλης της χώρας.

ΟΠΕΚΑ: Αιτήσεις για ιαματικό τουρισμό και βιβλία
Ειδικότερα έως την Δευτέρα υποβάλλονται αιτήσεις για τα προγράμματα κοινωνικού και ιαματικού τουρισμού, για τις 4ήμερες εκδρομές, για τα δωρεάν βιβλία και εισιτήρια θεάτρου αλλά και για τα χρηματικά βοηθήματα στις 3τεκνες και πολύτεκνες μητέρες.

Υπενθυμίζεται πως για πρώτη φορά φέτος ο ΛΑΕ /ΟΠΕΚΑ υλοποιεί πρόγραμμα παροχής χρηματικών βοηθημάτων σε 4.000 τρίτεκνες μητέρες, που είναι συνταξιούχοι ή ασφαλισμένες του ΕΦΚΑ Αγροτών (ΟΓΑ).

Επιχειρηματίες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα
Επιχειρηματίες τουριστικών καταλυμάτων, τουριστικών γραφείων και βιβλιοπώλες που επιθυμούν να συμβληθούν με τον ΛΑΕ/ΟΠΕΚΑ για τα προγράμματα του 2019 υποβάλλουν ηλεκτρονικά τις αιτήσεις τους μέσω των ειδικών εφαρμογών που είναι προσβάσιμες από την ιστοσελίδα opeka.gr έως και αύριο, Πέμπτη 20 Ιουνίου.

Πηγή: iefimerida.gr

Related articles

Ειρήνη Κασιμάτη: Μια… ηρωίδα για τις θαλάσσιες χελώνες [εικόνες]

Η προστασία και διάσωση της θαλάσσιας χελώνας είναι σκοπός της ζωής της. Το κινητό της τηλέφωνο είναι ανοιχτό όλο το 24ωρο και οποιαδήποτε ώρα της ημέρας είναι έτοιμη να βρεθεί στο πλευρό και να περιθάλψει τραυματισμένες χελώνες που φτάνουν στο Κέντρο Διάσωσης στην Γλυφάδα, «Αρχέλων». Το όνομά της βρίσκεται στην λίστα της Ε.Ε. με τους […]

Τρύφωνας Σαμαράς: Κυκλοφόρησε το τραγούδι του «It’s amazing» [βίντεο]

Ο Τρύφωνας Σαμαράς ανακοίνωσε πως θα κυκλοφορήσει δικό του τραγούδι με τίτλο, «It’s Amazing». Ο γνωστός κομμωτής κατάφερε το τελευταίο διάστημα να γίνει viral, ανεβάζοντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στιγμές από τις διακοπές του στις Μαλδίβες. Ανάμεσα στο υλικό που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους, πόσταρε κι ένα βίντεο που τρέχει ανέμελα […]

Leave a Reply

avatar