Φεβρουάριος 27, 2020

Όσκαρ 2020: Χαιρετισμός από το ζεύγος Χανκς, «Γεια σας στην Ελλάδα»

Η χαρά της Ρίτα Γουίλσον με αφορμή το γεγονός ότι εκατομμύρια άνθρωποι παρακολουθούσαν τις δηλώσεις της

Με καλή διάθεση και σε τέλεια φυσική κατάσταση εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί των Όσκαρ ο Τομ Χανκς

Ο 63χρονος ηθοποιός περπάτησε στο κόκκινο χαλί μαζί με τη σύζυγό του Ρίτα Γουίλσον και παραχώρησαν παράλληλα κάποιες δηλώσεις στο κανάλι «Ε!».

Ο ηθοποιός δήλωσε ότι αυτή είναι μια πολύ ευχάριστη προσωπική στιγμή για την οικογένειά του, ενώ η Ρίτα Γουίλσον φώναξε στην κάμερα στα ελληνικά: «Γεια σας στην Ελλάδα».

Να σημειωθεί πως πρόσφατα ο Τομ Χανκς και η οικογένειά του πολιτογραφήθηκαν Έλληνες. Ο ηθοποιός έχει προσφέρει μεγάλη βοήθεια στους πυρόπληκτους στο Μάτι, αλλά διαθέτει και περιουσία στην Αντίπαρο.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, επικύρωσε τον περασμένο Δεκέμβριο την εισήγηση του Τάκη Θεοδωρικάκου και μέχρι το 2021 θα μπορούν να ορκιστούν ενώπιον του υπουργού Εσωτερικών, όπως προβλέπει ο νόμος.

Πηγή: protothema.gr

Related articles

Εικαστική Έκθεση: Ταξίδι στη Φαντασία εμπνευσμένο από τη Φύση (Δημαρχείο Αμαρουσίου, 27/9/2019, 19:00)

Μια ενδιαφέρουσα έκθεση θα παρουσιάσει ο φωτογράφος – εικαστικός Χρήστος Ασφής στον εκθεσιακό χώρο στο ισόγειο του δημαρχείου Αμαρουσίου από την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου ως και την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου. Ο Χρήστος Ασφής αφήνοντας τη φαντασία του ελεύθερη βλέπει τη φύση με τα δικά του μάτια. Φωτογραφίζει μια εικόνα που μπορούμε να δούμε όλοι μας […]

Δωρεάν θερινό σινεμά σε ανέλπιστα σημεία της Αθήνας -Πεζόδρομους, μουσεία, πάρκα [πρόγραμμα]

Ξεχωριστές γωνιές της πόλης, αρχαιολογικοί χώροι, άλση, πλατείες, παραλίες αλλά και μουσεία της Αθήνας μεταμορφώνονται σε θερινά σινεμά με ελεύθερη είσοδο για το κοινό. Το αγαπημένο καλοκαιρινό ραντεβού, το Φεστιβάλ Θερινού Κινηματογράφου της Αθήνας (Athens Open Air Film Festival), σε συνδιοργάνωση με τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ), επιστρέφει για 9η […]

Leave a Reply

avatar