Ιανουάριος 23, 2020

Πιλότος ομάδας «Ζευς»: Δεν μας επηρεάζουν οι τουρκικές προκλήσεις -Ετοιμοι να αντεπεξέλθουμε όποτε χρειαστεί

Ακόμα ένας πιλότος της ομάδας «Ζευς» που μαγεύουν το κοινό με τις απαιτητικές επιδείξεις και τους επικίνδυνους ελιγμούς, έστειλε το δικό του μήνυμα με αφορμή την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, όπως έκανε και ο συνάδελφός του που μάγεψε το κοινό της Θεσσαλονίκης με τα όσα έβαλε να κάνει στον αέρα το F-16.

«Είμαστε έτοιμοι σε διαρκή εκπαίδευση για παν ενδεχόμενο και είμαστε πανέτοιμοι για να αντεπεξέλθουμε οπού κληθούμε» ήταν το μήνυμα του έμπειρου επισμηναγού Γιώργου Παπαδάκη στον ΣΚΑΪ, μέλους της ομάδας Ζευς, ο οποίος ρωτήθηκε για την κλιμάκωση των τουρκικών προκλήσεων.

O επισμηναγός Γιώργος Παπαδάκης

Ο πιλότος της Πολεμικής μας Αεροπορίας Γιώργος Παπαδάκης είχε συγκινήσει το πανελλήνιο το 2018 στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, καθώς ήταν εκείνος που καθόταν κόκπιτ και ανέλαβε την επίδειξη με το F-16.


Δεν μας επηρεάζει το κλίμα τον προκλήσεων από τους Τούρκους

«Το κλίμα δεν μας επηρεάζει, έχουμε πειθαρχία και είμαστε έτοιμοι να αντεπεξέλθουμε όποτε χρειαστεί. Ο ελληνικός λαός δεν γονατίζει παρά μονάχα μπροστά στους νεκρούς του» διεμήνυσε, επαναλαμβάνοντας το μήνυμα του συναδέλφου του στην ομάδα Ζευς Δημήτρη Βολακάκη που άφησε με το στόμα το πανελλήνιο στην παρέλαση της Θεσσαλονίκης.

Πηγή: iefimerida.gr

Related articles

Εορτολόγιο – Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 17/12

Εορτολόγιο: δείτε ποιοι γιορτάζουν σήμερα, ανατολή και δύση ηλίου Σήμερα 17/12 είναι των Δανιήλ του Προφήτου και των Αγίων τριών παίδων, Αγίου Διονυσίου αρχιεπισκόπου Αιγίνης του θαυματουργού, Μάρτυρος Ιάκχου του Τριγληνού Τα ονόματα που γιορτάζουν είναι: Δανιήλ, Δανιήλος, Δανιέλος, Δανιήλα, Δανιέλα, Δανιηλίτσα Ανανίας, Νίνος * Αζαρίας Μισαήλ Διονύσιος, Διονύσης, Νιόνιος, Νύσης, Ντένης, Διονυσία, Διονυσούλα, Νύσα, […]

Ανακοίνωση του ΟΤΕ για την απεργία διάρκειας 3 εβδομάδων της ΟΜΕ-ΟΤΕ

Παράνομη και καταχρηστική θεωρεί ο ΟΤΕ την απεργία διάρκειας τριών εβδομάδων που προκήρυξε η συνδικαλιστική οργάνωση του ΟΤΕ (ΟΜΕ-ΟΤΕ), εν μέσω εορταστικής περιόδου. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η εταιρεία σχετικά με την απεργία αλλά και με το ζήτημα των 8 φυλάκων, ο ΟΤΕ διευκρινίζει τα εξής: Η παρούσα διοίκηση της ΟΜΕ-ΟΤΕ ορίστηκε στις 26/11. Η […]

Leave a Reply

avatar