Σεπτέμβριος 20, 2019

Προεκλογική μετάταξη συνδικαλιστικού στελέχους από Σπίρτζη, με «άρωμα» Φώφης

Την ώρα που φαίνεται να μην έχουν τέλος οι προεκλογικές μετατάξεις από την κυβέρνηση, έρχεται μία απόφαση του Χρήστου Σπίρτζη η οποία έχει… άρωμα ΚΙΝΑΛ.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει και το capital.gr, ο υπουργός Υποδομών προχώρησε στη μετάταξη προσώπου που είναι στο περιβάλλον της Φώφης Γεννηματά.

Σύμφωνα με το ΦΕΚ Γ 1067 / 10-06-2019, που περιέχει τη σχετική απόφαση του Χρήστου Σπίρτζη (σημ: έχει υπογραφεί την ίδια ημέρα που δημοσιεύεται, γεγονός σπάνιο στη λειτουργία του Εθνικού Τυπογραφείου) μεταφέρεται ο Ανδρέας Στοϊμενίδης του Δημητρίου, υπάλληλος με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου, ειδικότητας ΠΕ Μηχανικών, από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας – Θράκης στη Διεύθυνση Συντήρησης Η/Μ Συστημάτων και Ηλεκτροκίνησης, Υπηρεσία Συντήρησης Ηλεκτροκίνησης, Τμήμα Θεσσαλονίκης (ΔΙΣΗΣΗΚ/ΥΣΗΚ/ΤΘ) του ΟΣΕ, σε κενή οργανική θέση ειδικότητας ΠΕ Μηχανολόγων Μηχανικών του κλάδου Μηχανικών.

Ποιο είναι το στέλεχος που βρίσκεται κοντά στη Φώφη Γεννηματά
Ο κ. Στοϊμενίδης είναι συνδικαλιστικό στέλεχος και βρίσκεται κοντά στην ηγετική ομάδα του ΠΑΣΟΚ. Είναι επί χρόνια συνδικαλιστής στο ΤΕΕ, έχει διατελέσει πρόεδρος των Πανελλήνιων Συλλόγων των υπαλλήλων τεχνικών εταιρειών (ΟΣΕΤΕΕ και ΣΤΥΕ), εκπρόσωπος σε ευρωπαϊκό όργανο για την υγεία και τη ασφάλεια στην εργασία κ.ο.κ. Παράλληλα αποτελεί μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής.

Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν πως ο κ. Στοϊμενίδης είναι γνωστό «προεδρικό» στέλεχος του ΚΙΝΑΛ, μάλιστα παλιότερα διέρρεαν πως θα αποτελούσε την πρόταση της Φώφης Γεννηματά για γραμματέας του Κινήματος.

Η κίνηση αυτή του Χρήστου Σπίρτζη εύλογα εγείρει ερωτήματα για τις εξυπηρετήσεις του υπουργού Υποδομών σε πρόσωπα που είναι κοντά στη Φώφη Γεννηματά.
Πηγή: iefimerida.gr

Related articles

Oι 17 υποψήφιοι της Νέας Δημοκρατίας στα Νότια

Εν ενεργεία βουλευτές, αλλά και πρόσωπα από τη νέα γενιά θα περιλαμβάνει το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στο Νότιο Τομέα της -σπασμένης στα τρία, πλέον- Β’ Αθηνών. Το πιο βαρύ από τα ονόματα που θα συμπεριληφθούν στο ψηφοδέλτιο των Νοτίων είναι εκείνο του Νίκου Δένδια, που έχει ήδη ανακοινώσει την υποψηφιότητά του και αναμένεται να κοντραροχτυπηθεί […]

Επίθεση Φίλη σε Κεραμέως για τους σημαιοφόρους: Μετατρέπει το εθνικό σύμβολο σε έπαθλο

Ο τομεάρχης Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει ότι η επιλογή των σημαιοφόρων εν όψει του εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου, που «πρέπει να γίνει με κλήρωση μεταξύ όλων των μαθητών, όπως προβλέπει ο νόμος»  Σφοδρή επίθεση σε βάρος της Νίκης Κεραμέως εξαπέλυσε ο πρώην υπουργός Νίκος Φίλης μετά τις δηλώσεις της υπουργού Παιδείας στην κρατική τηλεόραση σύμφωνα με […]

Leave a Reply

avatar