Νοέμβριος 18, 2019

Προσωρινή μετεγκατάσταση του 2ου Λυκείου Πετρούπολης

Το σχολείο είχε πληγεί από τον σεισμό της Μάνδρας, τον περασμένο Ιούλιο

Ξεκίνησε την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου, κατόπιν εντολής του διευθύνοντα συμβούλου της ΚΤΥΠ ΑΕ Γιάννη Χαρωνίτη, η τμηματική μεταφορά και τοποθέτηση των αιθουσών που θα στεγάσουν, προσωρινά τους μαθητές του 2ου Λυκείου Πετρούπολης, που επλήγη από τον σεισμό της Μάνδρας, τον περασμένο Ιούλιο.

Η διοίκηση της ΚΤΥΠ ΑΕ καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια, προκειμένου να συνεχιστεί με γοργούς ρυθμούς η παράδοση των αιθουσών, στο πλαίσιο σύμβασης που υπέγραψε ο διευθύνων σύμβουλος την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019, έτσι ώστε η τοποθέτηση τους να ολοκληρωθεί το αργότερο έως το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας.

Στον χώρο που θα μεταστεγαστεί προσωρινά το 2ο Λύκειο Πετρούπολης θα τοποθετηθούν 16 αίθουσες διδασκαλίας ελαφράς προκατασκευής, WC 3 θέσεων και WC ΑΜΕΑ, καθώς και αίθουσα κυλικείου με όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό.

Πηγή: protothema.gr

Related articles

Το Φυσικό Αέριο στην Άνω Αργυρούπολη

«Ήδη έχουν γίνει πολλές παρεμβάσεις και στο Ελληνικό» Ο δήμαρχος Ελληνικού- Αργυρούπολης, Γιάννης Κωνσταντάτος, ανακοίνωσε πως επεκτείνεται το δίκτυο φυσικού αερίου στις γειτονιές της Αργυρούπολης, όπως έχει γίνει και στο Ελληνικό. Αναλυτικά η δήλωση του Δημάρχου «Όπως είχαμε δεσμευτεί το φυσικό αέριο θα περάσει από τις περισσότερες γειτονιές της πόλης μας μετά συνεννόηση της διοίκησης […]

«ΜΑΤΙ ΞΑΝΑ»: Συστήνεται εταιρεία για την ανάπλαση του Ματιού

«ΜΑΤΙ ΞΑΝΑ» είναι το όνομα της μη κερδοσκοπικής εταιρείας που θα αναλάβει την ανάπτυξη και εφαρμογή σχεδίου δράσης στην περιοχή – Τι προβλέπει το νομοσχέδιο Το ξεκίνημα της ανάπλασης για την πολύπαθη περιοχή του Ματιού σηματοδοτεί το νομοσχέδιο που κατατέθηκε σήμερα στη Βουλή από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας. Το νομοσχέδιο προβλέπει τη σύσταση αστικής μη κερδοσκοπικής […]

Leave a Reply

avatar