ΕΛΛΑΔΑ

Σύγχρονο «Κωσταλέξι» στη Λάρισα με 51χρονη έγκλειστη για 42 χρόνια: «Είχα πει ότι θα την καταγγείλω, αλλά εκείνη με έβριζε» (Βίντεο)

Spread the love

O θάνατος μιας 76χρονης γυναίκας στη Λάρισα αποκάλυψε μια ανατριχιαστική οικογενειακή ιστορία. Η γυναίκα αυτή συγκατοικούσε με την 51χρονη κόρη της, η οποία είχε να βγει από το διαμέρισμά τους από την ηλικία των 9 ετών, δηλαδή εδώ και 42 ολόκληρα χρόνια, όπως φανέρωσε δημοσίευμα της  «Ελευθερίας» .

Η 76χρονη συνταξιούχος βρέθηκε νεκρή στην είσοδο του σπιτιού της ενώ επέστρεφε από την αγορά. Την βρήκε μια συγγενής της. Η έρευνα που ακολούθησε από την Αστυνομία Λάρισας αποκάλυψε το τραγικό οικογενειακό «μυστικό».

Με εισαγγελική εντολή, η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Λαρισαίων κλήθηκε και εξετάζει τις συνθήκες διαβίωσης της 51χρονης που μοιάζει να έχει αντίληψη της κατάστασης. Είναι αναγκαίο όμως να βρεθούν οι λόγοι για τους οποίους η οικογένεια της 51χρονης την κρατούσε κλεισμένη στο διαμέρισμα, σε κεντρική συνοικία της Λάρισας. Σημειώνεται πως ο πατέρας της 51χρονης έφυγε από τη ζωή πριν από χρόνια.

Από το Αστυνομικό Τμήμα Λάρισας που ερευνά την υπόθεση παραγγέλθηκε ιατροδικαστική έρευνα για να εξεταστούν οι συνθήκες θανάτου της 76χρονης. Αρχικά υπήρχε η εντύπωση ότι τραυματίστηκε θανάσιμα έπειτα από πτώση, παραπατώντας στη σκάλα, αφού βρέθηκε νεκρή από συγγενικό της πρόσωπο, ξαπλωμένη στην εξωτερική σκάλα της διπλοκατοικίας Σύμφωνα με νεότερες εκτιμήσεις, ο θάνατος της 76χρονης φαίνεται πως οφείλεται σε παθολογικά αίτια. Δίπλα στην 76χρονη βρέθηκαν τσάντες με ψώνια, γεγονός που δείχνει ότι μάλλον  απεβίωσε αιφνιδίως ενώ επέστρεφε σπίτι της από την αγορά. Σε κάθε περίπτωση.

Συγγενής της γυναίκας που έφυγε από τη ζωή, μιλώντας στο onlarissa.gr, σημειώνει ότι γνώριζε για το περιστατικό τόσο εκείνη, όσο και πολλοί άλλοι συγγενείς, και προσπαθούσαν να μιλήσουν στην μητέρα, εκείνη όμως ήταν πολύ αρνητική απέναντί τους. 

«Μέχρι που ζούσε ο κουνιάδος μου πριν 20 χρόνια το κορίτσι ήταν καλά αλλά όχι και πολύ, δεν μπορώ να το εξηγήσω ακριβώς. Όμως αν είχε επαφή με κόσμο θα ήταν καλύτερα. Μετά τον θάνατο του κουνιάδου μου, το παιδί δεν έβγαινε καθόλου έξω» αναφέρει συγγενής της 76χρονης. 

«Είχα πει στην μητέρα της ότι θα την καταγγείλω, και πως έπρεπε να βγάλει το παιδί έξω, αλλά εκείνη με έβριζε μόλις της το έλεγα και με εκβίαζε. Το παιδί είχε πάει μόνο σε τρεις τάξεις σχολείο. Πήγαμε με την γειτόνισσα να το καταγγείλουμε κάποια στιγμή, η αστυνομία ήρθε αρκετές φορές εδώ, ήξερε για το περιστατικό. Όμως εκείνη με έβριζε. Μας έλεγε ότι το ίδιο το κορίτσι δεν ήθελε να βγει έξω και να έρθει σε επαφή με κόσμο», προσθέτει.

newsattica

Πρόσφατες Κοινοποιήσεις

Απετράπησαν κλοπές σε οικία και εταιρεία σε Βούλα και Μαρκόπουλο

Συνεχείς περιπολίες πραγματοποιούνται από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Αττικής με σκοπό την πρόληψη και…

6 ώρες πριν

Λέρος: Αποκαθίστανται και αναδεικνύονται τρία σημαντικά βυζαντινά μνημεία

Στην αποκατάσταση και ανάδειξη τριών σημαντικών βυζαντινών μνημείων στη Λέρο, προχωρά το Υπουργείο Πολιτισμού στη βάση…

6 ώρες πριν

Μητσοτάκης: Σε πιο χαμηλούς τόνους οι θέσεις της Τουρκίας αλλά δεν έχουν αλλάξει

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» και στον διευθυντή της…

6 ώρες πριν

Ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για τα μέτρα ενόψει του ποδοσφαιρικού αγώνα Ολυμπιακός-Άστον Βίλα

Ενόψει του ποδοσφαιρικού αγώνα UEFA Europa Conference League, που θα διεξαχθεί σήμερα 9 Μαΐου 2024…

4 ημέρες πριν

ΥΠΠΟ: Θωρακίζεται ο αρχαιολογικός χώρος του Ηραίου, στη Σάμο

Τη μελέτη πυρασφάλειας για τον αρχαιολογικό χώρο του Ηραίου στη Σάμο, ενταγμένο, από το 1992,…

4 ημέρες πριν

Κυριάκος Μητσοτάκης: Μεγάλο στοίχημα ο ριζικός εκσυγχρονισμός του ΕΣΥ

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφτηκε το μεσημέρι το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο «Αττικόν». Ο Κυριάκος Μητσοτάκης…

4 ημέρες πριν