Φεβρουάριος 27, 2020

Συνεχίζεται το πρόγραμμα ελαιοχρωματισμών των σχολικών κτιρίων

Ο Δήμος Αγίου Δημητρίου με ανακοίνωση του ενημερώνει ότι συνεχίζεται το πρόγραμμα ελαιοχρωματισμών των σχολείων της περιοχής.

Με το 2ο Δημοτικό Σχολείο, που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Ανδρέα Παπανδρέου και Τερψιχόρης και αποτελεί τμήμα συγκροτήματος και άλλων σχολικών μονάδων που ανεγέρθηκαν τη δεκαετία του ’80, συνεχίστηκε το πρόγραμμα ελαιοχρωματισμών των σχολικών κτιρίων του Δήμου.

Σύντομα θα ολοκληρωθούν και οι εικαστικές παρεμβάσεις που έχουν ξεκινήσει από τον ζωγράφο Θάνο Ραφτόπουλο. Θα ακολουθήσουν τα 17ο – 7ο – 9ο Δημοτικά Σχολεία και το 2o Λύκειο.

Πηγή: notia24.gr

Related articles

Πότε πέφτουν οι αργίες και τριήμερα του 2020

Αν και τα τριήμερα είναι τα αγαπημένα όλων, ο νέος χρόνος θα έχει λίγα από αυτά καθώς οι περισσότερες αργίες πέφτουν μεσοβδόμαδα To 2019 φτάνει σιγά σιγά στο τέλος του και δεν είναι λίγοι αυτοί που έχουν ήδη ανοίξει το ημερολόγιο του νέου έτους για να ρίξουν μια ματιά στις ημέρες αργίας του 2020. Αν […]

Παλαιό Φάληρο: Cardio Run 2019- Τρέξε με την καρδιά σου…. για την καρδιά σου

O Δήμος Παλαιού Φαλήρου σε συνεργασία με την Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία, το Σύλλογο Ελλήνων Ολυμπιονικών, τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Γυμναστηρίων, την Πανελλήνια Επιστημονική Φιλογυμναστική Εταιρεία και ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Γυμναστηρίων Αττικής συνδιοργανώνουν τον αγώνα Cardio Run 2019 για 6η συνεχή χρονιά. Η  συνδιοργάνωση από 6 σημαντικούς φορείς, αποτελεί μοναδική εγγύηση για έναν ξεχωριστό και μοναδικό αγώνα. […]

Leave a Reply

avatar