Αύγουστος 20, 2019

Συνεχίζει τα έργα οδοποιίας ο Δήμος Γλυφάδας

Ο Δήμος Γλυφάδας συνεχίζει εντατικά τα έργα οδοποιίας σε όλη την πόλη, προχωρώντας σε παρεμβάσεις σε δρόμους και σε πεζοδρόμια, όπως στις οδούς Βενεζουέλας, Αριστείδου, στην πλατεία Μακεδονίας κ.α., έχοντας ως στόχο την ασφαλή μετακίνηση των δημοτών.

Ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, ανέφερε, χαρακτηριστικά: «Δεσμευθήκαμε προεκλογικά ότι θα συνεχίσουμε με έργα στους δρόμους και στα πεζοδρόμια και θα φτάσουμε σε κάθε γωνιά της Γλυφάδας και αυτό κάνουμε: Στις οδούς Βενεζουέλας και Αριστείδου φτιάχνουμε όλα τα πεζοδρόμια – τώρα που σταμάτησαν επιτέλους τα μπουρίνια – ώστε κάθε πολίτης να κινείται άνετα και με ασφάλεια και σε αυτήν την περιοχή.

Οι εργασίες ανάπλασης στην πλατεία Μακεδονίας προχωράνε εντατικά και οι φίλοι μας ποδηλάτες σύντομα θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν ποδήλατο σε νέο κυκλικό ποδηλατόδρομο, συνολικού μήκους πάνω από 1.000 μέτρα, που δημιουργούμε εκεί.

Τα συνεργεία μας συνεχίζουν ασταμάτητα και σε καθημερινή βάση, με βάση τον προγραμματισμό και τις ανάγκες της πόλης και, ασφαλώς, την ιεράρχηση που κάνουμε σύμφωνα με τα αιτήματα των δημοτών στην πλατφόρμα «Fix Μy City» και στο πενταψήφιο 15464.

Συνεχίζουμε»

Πηγή: notia24.gr

Related articles

Συμπλοκή μεταξύ κρατουμένων στις φυλακές Κορυδαλλού

Δύο επιπλέον διμοιρίες ΜΑΤ στο σωφρονιστικό κατάστημα – Υπάρχουν τραυματίες αλλά η κατάστασή τους δεν είναι σοβαρή, λένε από το υπουργείο Δικαιοσύνης – Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες για απόπειρα εξέγερσης Αγρια συμπλοκή μεταξύ κρατουμένων βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα στις φυλακές Κορυδαλλού. Οι πληροφορίες τηλεοπτικού σταθμού ότι ομάδα από έγκλειστους στο σωφρονιστικό κατάστημα Κορυδαλλού κατέλαβαν το […]

Φωτιά στην Αίγινα

Στο σημείο επιχειρούν 10 πυροσβέστες με 5 οχήματα ενώ από αέρος πραγματοποιεί ρίψεις ένα ελικόπτερο Φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις 2.30 το μεσημέρι στην Αίγινα. Η φωτιά μαίνεται σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή Κυψέλη. Στο σημείο επιχειρούν 10 πυροσβέστες με 5 οχήματα ενώ από αέρος πραγματοποιεί ρίψεις ένα ελικόπτερο. Στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι δυσκολεύοντας τις […]

Leave a Reply

avatar