Δεκέμβριος 11, 2019

Συνεχίζει τα έργα οδοποιίας ο Δήμος Γλυφάδας

Ο Δήμος Γλυφάδας συνεχίζει εντατικά τα έργα οδοποιίας σε όλη την πόλη, προχωρώντας σε παρεμβάσεις σε δρόμους και σε πεζοδρόμια, όπως στις οδούς Βενεζουέλας, Αριστείδου, στην πλατεία Μακεδονίας κ.α., έχοντας ως στόχο την ασφαλή μετακίνηση των δημοτών.

Ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, ανέφερε, χαρακτηριστικά: «Δεσμευθήκαμε προεκλογικά ότι θα συνεχίσουμε με έργα στους δρόμους και στα πεζοδρόμια και θα φτάσουμε σε κάθε γωνιά της Γλυφάδας και αυτό κάνουμε: Στις οδούς Βενεζουέλας και Αριστείδου φτιάχνουμε όλα τα πεζοδρόμια – τώρα που σταμάτησαν επιτέλους τα μπουρίνια – ώστε κάθε πολίτης να κινείται άνετα και με ασφάλεια και σε αυτήν την περιοχή.

Οι εργασίες ανάπλασης στην πλατεία Μακεδονίας προχωράνε εντατικά και οι φίλοι μας ποδηλάτες σύντομα θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν ποδήλατο σε νέο κυκλικό ποδηλατόδρομο, συνολικού μήκους πάνω από 1.000 μέτρα, που δημιουργούμε εκεί.

Τα συνεργεία μας συνεχίζουν ασταμάτητα και σε καθημερινή βάση, με βάση τον προγραμματισμό και τις ανάγκες της πόλης και, ασφαλώς, την ιεράρχηση που κάνουμε σύμφωνα με τα αιτήματα των δημοτών στην πλατφόρμα «Fix Μy City» και στο πενταψήφιο 15464.

Συνεχίζουμε»

Πηγή: notia24.gr

Related articles

Meteo: Σκαρφαλώνει στους 38 βαθμούς ο υδράργυρος την Πέμπτη

Τους 37 βαθμούς έφθασε σήμερα στη Λάρισα η θερμοκρασία, σύμφωνα με το meteo του Αστεροσκοπείου – Ανεβαίνει ελαφρά αύριο – Μεμονωμένες καταιγίδες αναμένονται στα κεντρικά και βόρεια ορεινά Τους 37 βαθμούς Κελσίου έφτασε σήμερα η μέγιστη θερμοκρασία στα κεντρικά ηπειρωτικά της χώρας. Σύμφωνα με το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/Meteo.gr, οι υψηλότερες μέγιστες […]

Κορωπί: Υπό έλεγχο η φωτιά σε εταιρεία στη λεωφόρο Βάρης

Επί τόπου επιχειρούν 16 πυροσβέστες με οκτώ οχήματα Υπό έλεγχο τέθηκε πριν από λίγο η φωτιά που εκδηλώθηκε το πρωί, σε κατάστημα με είδη κήπου επί της Λεωφόρου Βάρης-Κορωπίου, στο Κορωπί Αττικής. Επί τόπου επιχειρούν 16 πυροσβέστες με οκτώ οχήματα. Πηγή: protothema.gr

Leave a Reply

avatar