Νοέμβριος 19, 2019

Την Κυριακή 13 Οκτωβρίου η 48η δράση εγχώριων αγροτικών προϊόντων από το Δήμο Αμαρουσίου

Την 48η δράση εγχώριων αγροτικών προϊόντων πραγματοποιεί ο Δήμος Αμαρουσίου, την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019, από τις 08:00 π.μ. έως τις 02:00μ.μ., στο πάρκινγκ πίσω από το ΟΑΚΑ, επί της οδού Πιτταρά στη συμβολή της με την οδό Αμαρυσίας Αρτέμιδος.

Για πληροφορίες και ερωτήσεις σχετικά με τα προϊόντα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν από Δευτέρα – Παρασκευή, από τις 09:00π.μ. έως 03:00μ.μ. στα τηλέφωνα: 213-20.38.349 και 336 και το Σαββατοκύριακο στα τηλέφωνα: 213-20.38.000, 001.

Για απευθείας ενημέρωση αναφορικά με τις μελλοντικές δράσεις εγχώριων αγροτικών από το Δήμο Αμαρουσίου, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση: agrotika@maroussi.gr για να ενταχθούν στη λίστα των παραληπτών ηλεκτρονικής αλληλογραφίας.

Η επόμενη δράση έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019

Πηγή: marousi24.gr

Related articles

Απόδραση από τη Διεύθυνση Μεταγωγών: Συνελήφθη δεύτερος δραπέτης, στον Βοτανικό

Η αστυνομία συνέλαβε και δεύτερο δραπέτη, από τους τέσσερις συνολικά που είχαν αποδράσει τα ξημερώματα της Δευτέρας από τη Διεύθυνση Μεταγωγών, στην οδό Πέτρου Ράλλη. Ο δεύτερος από τους δραπέτες συνελήφθη στον Βοτανικό. Πρόκειται για 32χρονο που είχε εμπλακεί σε θανατηφόρα συμπλοκή τον περασμένο Μάρτιο, στις φυλακές Κορυδαλλού. Ο δραπέτης συνελήφθη κοντά στο hotspot του […]

Δωρεά ενός περιπολικού οχήματος στο Α.Τ. Αλίμου

Κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ., προτάθηκε και εγκρίθηκε από το σώμα η αγορά ενός ειδικού οχήματος που θα γίνει δωρεά προς το Αστυνομικό Τμήμα Αλίμου. Το όχημα θα είναι για χρήση περιπολικού, κατόπιν προηγηθείσης συνεννόησης με την αντίστοιχη Διοίκηση, ότι υπάρχει το κατάλληλο ανθρώπινο δυναμικό για την στελέχωσή του και λειτουργία του. Το θέμα […]

Leave a Reply

avatar