Νοέμβριος 19, 2019

Το 1ο Σύστημα Προσκόπων Αμαρουσίου υποδέχεται δυναμικά τη νέα προσκοπική χρονιά!

Τα μέλη του 1ου Συστήματος Προσκόπων Αμαρουσίου καλωσορίζουν τη νέα προσκοπική χρόνια και σας προσκαλούν στον Αγιασμό τους που θα σηματοδοτήσει το ξεκίνημα μιας ακόμα επιτυχημένης χρονιάς!

Την Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019, στις 11.00 πμ., το 1ο Συστήμα Προσκόπων Αμαρουσίου ανοίγει την αυλή του για να υποδεχτεί παιδιά, γονείς αλλά και φίλους του προσκοπισμού που θα παραστούν στον Αγιασμό για τη νέα προσκοπική χρονιά. Έπειτα από τις επιτυχείς κατασκηνώσεις του καλοκαιριού, τα μέλη του Συστήματος δηλώνουν έτοιμα για μια ακόμα χρονιά γεμάτη παιχνίδια, εκδρομές και συναρπαστικές περιπέτειες. Φετινός στόχος να συνεχίσουν την ανοδική πορεία που διαγράφει το Σύστημα τα τελευταία χρόνια πάντα με σύμμαχο το προσκοπικό παιχνίδι.

Το 1ο Σύστημα Σύστημα Προσκόπων Αμαρουσίου, που λειτουργεί από το 1915, γεμίζει κάθε εβδομάδα τη γειτονιά του Αγίου Θωμά με παιδικά χαμόγελα και ήχους από ψυχαγωγικά και εκπαιδευτικά παιχνίδια. Πιστό στις αξίες του Προσκοπισμού και στη δέσμευση του απέναντι στα παιδιά και στους γονείς, παράγει ποιοτικό προσκοπικό παιχνίδι προσφέροντας εναλλακτικές δράσεις και εμπειρίες σε κάθε νέο που θα χτυπήσει την πόρτα του. Φέτος, με ανανεωμένο ανθρώπινο δυναμικό και αναδιαμορφωμένους χώρους, στοχεύει σε ακόμα πιο εξελιγμένο και καινοτόμο προσκοπικό πρόγραμμα που θα συμβαδίζει με τις ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας και τις προσταγές του εθελοντισμού.

Μετά τον Αγιασμό, γονείς και φίλοι θα έχουν ευκαιρία να ξεναγηθούν στους χώρους του Συστήματος, να γνωρίσουν τα ενήλικα μέλη που στελεχώνουν το ανθρώπινο δυναμικό αλλά και να ενημερωθούν για τις δράσεις που έχουν σχεδιαστεί για το επόμενο τρίμηνο.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την Υπαρχηγό του 1ου Συστήματος κα. Λιλή Κοκοτή, τηλ. (+30) 6970951530, email: 1oamarousiou@sep.org.gr.

Πηγή: marousi24.gr

Related articles

Συνεχίζονται οι εγγραφές για το Run Together Athens. Πλούσια δώρα στους νικητές!

Η ημέρα διεξαγωγής της ξεχωριστής διοργάνωσης του 6ου Run Together στο ΟΑΚΑ πλησιάζει και οι εγγραφές συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό. Στις 13 Οκτωβρίου αναμένεται να βρεθούν περισσότεροι από 1.500 δρομείς που θα διασκεδάσουν και θα αθληθούν, τρέχοντας σε ζευγάρια. Οι εγγραφές γίνονται ηλεκτρονικά μέσα από το επίσημο website της διοργάνωσης: www.runtogether.gr Ακολουθήστε το link στην […]

Συντηρημένο και ασφαλές το σύνολο των παιδικών χαρών που λειτουργούν στον Δήμο Αμαρουσίου

Ο Δήμος Αμαρουσίου, προσφέροντας τη δυνατότητα ψυχαγωγίας στα παιδιά και στις οικογένειές τους σε ασφαλείς και προσεγμένους χώρους παιχνιδιού, διαθέτει παιδικές χαρές σε όλες τις πολεοδομικές ενότητές του. Με στόχο τη διασφάλιση της καταλληλότητας και της ασφαλούς χρήσης των παιδικών χαρών του, ο Δήμος σε τακτά χρονικά διαστήματα πραγματοποιεί ελέγχους στο σύνολο των παιδικών χαρών […]

Leave a Reply

avatar