Νοέμβριος 19, 2019

Το 1ο Σύστημα Προσκόπων Αμαρουσίου υποδέχεται δυναμικά τη νέα προσκοπική χρονιά!

Τα μέλη του 1ου Συστήματος Προσκόπων Αμαρουσίου καλωσορίζουν τη νέα προσκοπική χρόνια και σας προσκαλούν στον Αγιασμό τους που θα σηματοδοτήσει το ξεκίνημα μιας ακόμα επιτυχημένης χρονιάς!

Την Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019, στις 11.00 πμ., το 1ο Συστήμα Προσκόπων Αμαρουσίου ανοίγει την αυλή του για να υποδεχτεί παιδιά, γονείς αλλά και φίλους του προσκοπισμού που θα παραστούν στον Αγιασμό για τη νέα προσκοπική χρονιά. Έπειτα από τις επιτυχείς κατασκηνώσεις του καλοκαιριού, τα μέλη του Συστήματος δηλώνουν έτοιμα για μια ακόμα χρονιά γεμάτη παιχνίδια, εκδρομές και συναρπαστικές περιπέτειες. Φετινός στόχος να συνεχίσουν την ανοδική πορεία που διαγράφει το Σύστημα τα τελευταία χρόνια πάντα με σύμμαχο το προσκοπικό παιχνίδι.

Το 1ο Σύστημα Σύστημα Προσκόπων Αμαρουσίου, που λειτουργεί από το 1915, γεμίζει κάθε εβδομάδα τη γειτονιά του Αγίου Θωμά με παιδικά χαμόγελα και ήχους από ψυχαγωγικά και εκπαιδευτικά παιχνίδια. Πιστό στις αξίες του Προσκοπισμού και στη δέσμευση του απέναντι στα παιδιά και στους γονείς, παράγει ποιοτικό προσκοπικό παιχνίδι προσφέροντας εναλλακτικές δράσεις και εμπειρίες σε κάθε νέο που θα χτυπήσει την πόρτα του. Φέτος, με ανανεωμένο ανθρώπινο δυναμικό και αναδιαμορφωμένους χώρους, στοχεύει σε ακόμα πιο εξελιγμένο και καινοτόμο προσκοπικό πρόγραμμα που θα συμβαδίζει με τις ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας και τις προσταγές του εθελοντισμού.

Μετά τον Αγιασμό, γονείς και φίλοι θα έχουν ευκαιρία να ξεναγηθούν στους χώρους του Συστήματος, να γνωρίσουν τα ενήλικα μέλη που στελεχώνουν το ανθρώπινο δυναμικό αλλά και να ενημερωθούν για τις δράσεις που έχουν σχεδιαστεί για το επόμενο τρίμηνο.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την Υπαρχηγό του 1ου Συστήματος κα. Λιλή Κοκοτή, τηλ. (+30) 6970951530, email: 1oamarousiou@sep.org.gr.

Πηγή: marousi24.gr

Related articles

Τοποθέτηση καφέ κάδων από το Δήμο Αμαρουσίου για τη συλλογή βιοαποβλήτων

Στην εγκατάσταση καφέ κάδων στις οδούς που λαμβάνουν χώρα οι λαϊκές Αγορές προχωρεί σταδιακά ο Δήμος Αμαρουσίου για τη συλλογή των οργανικών απορριμμάτων (βιοαπόβλητα). Στους κάδους αυτούς θα μπορούν να εναποτίθεται τόσο τα απόβλητα από τις λαϊκές αγορές κατά τις ημέρες λειτουργίας τους υπό την εποπτεία του Δήμου, όσο και τα υπολείμματα κουζίνας που παράγουν […]

Αυτό το σπίτι που μοιάζει να αναδύεται απο τη γη βρίσκεται στην Αττικη -Εκπληκτικό

Απόλυτα εναρμονισμένο με το φυσικό περιβάλλον, σχεδόν εξαφανισμένο μέσα στη φύση, στέκει στο χωριό Συκάμινο Αττικής, ένα σπίτι του αρχιτεκτονικού γραφείου Tense Architecture. Το σπίτι στο Συκάμινο ξεχωρίζει λόγω της πράσινης στέγης του. Η οροφή των 60 μέτρων θα μπορούσε να είναι ένα κομμάτι του εδάφους το οποίο άνοιξε για να αγκαλιάσει μια κατοικία. Κατάφυτη […]

Leave a Reply

avatar