Τζαβάρας: «Στη Μανωλάδα 5.000 αλλοδαποί έχουν κάνει ένα ιδιότυπο γκέτο»
Απο newsattica

«Είναι μία ιδιότυπη κατοχή των αλλοδαπών επί των ημεδαπών» ανέφερε ο βουλευτής της ΝΔ

Την ανάγκη να βρούμε έναν πιο αποτελεσματικό τρόπο ώστε να καταλάβουν οι Ευρωπαίοι ότι το μεταναστευτικό δεν είναι ελληνικό θέμα, επεσήμανε μιλώντας στον ΘΕΜΑ 104,6 ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Τζαβάρας.

Όπως είπε ο κ. Τζαβάρας, έπρεπε να έχει δοθεί μεγαλύτερη βαρύτητα ώστε να έρθουν σε επαφή με τις τοπικές κοινωνίες οι αρμόδιοι ώστε να περαστούν τα μηνύματα που πρέπει να υιοθετήσουμε όλοι αν και είναι πολύ δύσκολο και αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί στην Ηλεία.

Όπως περιέγραψε ο κ. Τζαβάρας «εγώ προερχόμενος εξ Ηλείας και έχοντας εκεί πολύ σοβαρά προβλήματα, θα ξέρετε αυτή η ιστορία με τις φράουλες στη Μανωλάδα, ήδη υπάρχουν 5.000 αλλοδαποί εκεί που έχουν κάνει ένα ιδιότυπο γκέτο και ζουν παράλληλα σε μία δικιά τους κοινωνία ξεχωριστή και αυτόνομη, οι περισσότεροι είναι παράνομοι, δεν τολμάει όμως η πολιτεία να βάλει εκεί τους κανόνες που χρειάζονται και απαιτούνται και καθημερινά μετά τις 5-6 η ώρα βαράει σιωπητήριο στην περιοχή, δεν κυκλοφορεί κανείς, κυκλοφορούν μόνο οι αλλοδαποί, είναι μία ιδιότυπη κατοχή των αλλοδαπών επί των ημεδαπών».

Στη συνέχεια ο κ. Τζαβάρας είπε πως δεν είναι ρατσιστής ο ίδιος, ούτε διαπνέεται από αντιανθρωπιστικές ιδέες αλλά πρέπει να μπουν κανόνες σε αυτά τα φαινόμενα, κάτι που επιβάλλει και απαιτεί η δημοκρατία, όπως ανέφερε.

Πηγή: protothema.gr