Νοέμβριος 19, 2019

Ξεκινούν τα αθλητικά προγράμματα του Δήμου Αμαρουσίου από τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019

Από τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019 ξεκινούν τα αθλητικά προγράμματα του Δήμου Αμαρουσίου στους διαθέσιμους αθλητικούς χώρους για την περίοδο 2019 -2020.

Τα προγράμματα «Άθληση για Όλους» απευθύνονται σε όλες τις ηλιακές κατηγορίες και πραγματοποιούνται σε όλες τις γειτονιές της πόλης του Αμαρουσίου.

Τα προγράμματα περιλαμβάνουν: Αεροβική γυμναστική, Aqua Aerobics, Πολεμικές Τέχνες, Power Plate, Βόλεϊ, Γιόγκα – Πιλάτες, Γυμναστήριο & Μυϊκή Ενδυνάμωση, Ελεύθερη Γυμναστική, Ζούμπα, Κολύμβηση, Τένις, Μίνι Τένις, Μπάσκετ, Παραδοσιακούς Χορούς, Πινγκ Πονγκ, Ποδόσφαιρο, Ρυθμική Γυμναστική, Στίβο, Γυμναστική στα Νηπιαγωγεία, Γυμναστική στην Τρίτη Ηλικία, Παραδοσιακούς Χορούς στην Τρίτη Ηλικία, Κολύμβηση σε ΑΜΕΑ.


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Θεόδωρος Αμπατζόγλου,
με την ευκαιρία της έναρξης των αθλητικών προγραμμάτων στο μήνυμά του σημειώνει:

«Θα ήθελα να ευχηθώ μία δημιουργική χρονιά σε όλους τους συμμετέχοντες, παλαιούς και νέους, στα αθλητικά προγράμματα του Δήμου μας.

Η άθληση είναι πηγή ζωής και ενέργειας και προσφέρει υγεία και θετική στάση σε όσους την εντάσσουν στην καθημερινότητά τους.
Για τους μικρούς, η άθληση είναι μία σημαντική εκπαιδευτική δραστηριότητα που εξασφαλίζει ισορροπημένη σωματική και ψυχική ανάπτυξη.
Οι ευεργετικές επιδράσεις της συστηματικής σωματικής άσκησης για τους μεγαλύτερους είναι πλέον επιστημονικά γνωστές και δεδομένες.

Το Μαρούσι, είναι ένας τόπος που είναι συνυφασμένος με τις έννοιες του Ολυμπισμού και του Αθλητισμού και αυτή την κληρονομιά πρέπει να διατηρήσουμε ζωντανή, μέσα από τη διαρκή συντήρηση και αναβάθμιση των υποδομών μας, αλλά και από τις αθλητικές μας δραστηριότητες, που διαρκώς εμπλουτίζουμε και εξελίσσουμε.

Επενδύουμε στην προσφορά των ανθρώπων του αθλητισμού στην πόλη μας, επενδύουμε στην άθληση για όλους που προάγει την ευεξία και έναν υγιεινό τρόπο ζωής.»      

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τη Γραμματεία του Αθλητικού Κέντρου Αμαρουσίου στα τηλέφωνα 210-61.07.650, 651.

Πηγή: marousi24.gr

Related articles

Έκρηξη σε ΑΤΜ στον Άγιο Δημήτριο – Δεν πήραν τα χρήματα

Τους χάλασε τα σχέδια ένα περιπολικό του ΑΤ Αγίου Δημητρίου που έτυχε να περνάει από το σημείο Ένα ΑΤΜ που βρίσκεται στην οδό Αγίου Δημητρίου, στον Άγιο Δημήτριο έβαλαν στο στόχαστρο άγνωστοι στις 4 τα ξημερώματα της Δευτέρας. Η προσπάθειά τους, ωστόσο να πάρουν τα χρήματα δεν ήταν επιτυχής με τους άγνωστους δράστες να προσπαθούν στη συνέχεια να γκρεμίσουν […]

Βίντεο: «Συγκρότημα» Αστυνομικού μαζί με πλανόδιο στο Μοναστηράκι

Αστυνομικός πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε δίπλα σε πλανόδιο μουσικό στο Μοναστηράκι. Το γύρο του διαδικτύου κάνει βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Facebook και στο οποίο φαίνεται ένας ένστολος αστυνομικός να τραγουδάει δίπλα σε πλανόδιο μουσικό στο Μοναστηράκι. Ο αστυνομικός πήρε το μικρόφωνο και χαμογελαστός τραγούδησε το «Stand by me», ενώ όταν ολοκλήρωσε την ερμηνεία του το […]

Leave a Reply

avatar