Μπέττυ Μαγγίρα: Το επικό μήνυμα που έστειλε σε θαυμάστρια του συζύγου της -«Όχι θα την άφηνα»
Απο newsattica
Spread the love

Η Μπέττυ Μαγγίρα καλεσμένη στο «Γειά σου» μίλησε για το μήνυμα που έστειλε σε θαυμάστρια του συζύγου της.

Μετά την Ελεονώρα Μελέτη, που έστειλε… απειλητικό μήνυμα σε follower του σύζυγού της, Θοδωρή Μαροσούλη, για την ημίγυμνη φωτογραφία που του προώθησε, και η Μπέτυ Μαγγίρα αποκάλυψε πως έχει απαντήσει σε θαυμάστρια του συζύγου της, Δημήτρη Μάζη.

Μπέττυ Μαγγίρα: «Απάντησα σε μήνυμα που έστειλε θαυμάστρια του Δημήτρη»

Η παρουσιάστρια του Open βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Γεια Σου» της Μαρίας Μπακοδήμου και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε σε μήνυμα θαυμάστριας του συζύγου της, Δημήτρη Μάζη, στο οποίο απάντησε η ίδια με τον δικό της μοναδικό τρόπο.

«Μου τα δείχνε τα μηνύματα ο Δημήτρης, γιατί είναι αθώος. Εκνευριζόμουν και μου έλεγε: “μην μπεις καν στη διαδικασία να απαντήσεις”. Ώσπου μία έστειλε ένα μήνυμα και της απάντησα» είπε αρχικά η Μπέττυ Μαγγίρα.

Στη συνέχεια η παρουσιάστρια πρόσθεσε: «Του έγραφε: βρε Δημήτρη μου, αυτή η φωτογραφία που έχεις βάλει στο προφίλ σου σε αδικεί. Ήξερε ότι είναι παντρεμένος μαζί μου και έχει και παιδιά. Δεν είναι καμιά τελείως ξένη. Κάπου τον συναντούσε».

«Παίρνω κι εγώ το κινητό και της στέλνω: Γεια σου, είμαι η Μπέττυ Μαγγίρα. Είμαι η γυναίκα του Δημήτρη Μάζη. Εγώ διάλεξα την φωτογραφία. Έχεις κάποιο πρόβλημα; Μήπως θέλεις να την αλλάξω;» συμπλήρωσε η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Για πότε το πήρε πίσω… Συγγνώμη, Μπέττυ μου, είμαι μεγάλη σου θαυμάστρια. Το γύρισε μετά, κατάλαβες; Όχι θα την άφηνα» κατέληξε η Μπέττυ Μαγγίρα.

Πηγή: iefimerida.gr