Δεκέμβριος 6, 2019

Μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων στην άνοδο του Κηφισού – Πού αλλού έχει κίνηση

Το πρόβλημα δημιουργήθηκε από τη σύγκρουση δύο ΙΧ στο ύψος της γέφυρας Βρυούλων

Μεγάλη είναι η ταλαιπωρία για τους οδηγούς που κινούνται στην άνοδο της λεωφόρου Κηφισού με το μποτιλιάρισμα να ξεκινά από το ύψος της Πειραιώς μέχρι το ύψος της Νέας Φιλαδέλφειας.

Το πρόβλημα προκλήθηκε από τη σύγκρουση δύο ΙΧ στο ύψος της γέφυρας Βρυούλων, στις 7 το πρωί, μολονότι τα ΙΧ έχουν απομακρυνθεί από το οδόστρωμα.

Προβλήματα στην κίνηση παρατηρούνται και στην κάθοδο του Κηφισού, στην κάθοδο της Κηφισίας κατά τμήματα από το ύψος του Αμαρουσίου, στην κάθοδο της Μεσογείων.

Δείτε χάρτη με την κίνηση

bot-kif

Πηγή: protothema.gr

Related articles

Περιστέρι: Νέο περιστατικό εισβολής με αυτοκίνητο σε κατάστημα

Στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως το κατάστημα – Οι διαρρήκτες διέφυγαν με άλλο αυτοκίνητο το οποίο, στη συνέχεια, εγκατέλειψαν στην Καλλιθέα Τη μέθοδο της χρησιμοποίησης αυτοκινήτου ως «πολιορκητικού κριού» χρησιμοποίησαν άγνωστοι τα ξημερώματα στο Περιστέρι προκειμένου να ανοίξουν κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών. Η εισβολή-διάρρηξη έγινε στις 3:30 σε κατάστημα επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως 42. Οι άγνωστοι […]

Αττική: Σε 135 συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία κατά τη διάρκεια ελέγχων

Η αστυνομία έκανε 920 προσαγωγές, εκ των οποίων οι 135 μετατράπηκαν σε συλλήψεις – Παράλληλα βρέθηκαν 8 κλεμμένα οχήματα Στον έλεγχο 3.604 ατόμων και 2.271 οχημάτων προχώρησε χθες η Διεύθυνση Άμεσης Δράσης στην Αττική, που προχώρησε στην προσαγωγή 920 ατόμων, εκ των οποίων οι 135 συνελήφθησαν. Κατά τους ελέγχους για την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας, 12 άτομα […]

Leave a Reply

avatar