Φεβρουάριος 26, 2020

Εκλογές 2019: Ο Γιώργος Παπανδρέου «θύμα» των αλλαγών στα εκλογικά τμήματα

Ανακοίνωσε ότι θα ψηφίσει σε συγκεκριμένο σχολικό συγκρότημα, που όμως είναι κλειστό

«Θύμα» των αλλαγών στα εκλογικά τμήματα από τις ευρωεκλογές στις εθνικές εκλογές έπεσε ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.

Από το γραφείο του είχε ανακοινωθεί πως θα ψήφιζε σήμερα «σε εκλογικό τμήμα του σχολικού συγκροτήματος «Ανδρέας Παπανδρέου» στην οδό Αγίας Σοφίας 17-23, στην Πάτρα». Όμως το συγκεκριμένο κτήριο, ενώ λειτούργησε ως εκλογικό τμήμα κατά τις ευρωεκλογές του Μαΐου, τώρα είναι κλειστό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ως πρώην πρωθυπουργός ο Γιώργος Παπανδρέου έχει τη δυνατότητα να ασκήσει σε όποιο εκλογικό κέντρο επιθυμεί το εκλογικό του δικαίωμα και ο ίδιος επέλεξε το σχολικό συγκρότημα της Πάτρας «Ανδρέας Παπανδρέου» που φέρει το όνομα του πατέρα του.

Πάντως, στην ίδια οδό στην Πάτρα λειτουργεί ως εκλογικό τμήμα το 26ο δημοτικό σχολείο στην διεύθυνση Αγίας Σοφίας 37, όπου και τελικά θα ψηφίσει ο πρώην πρωθυπουργός.

Πηγή: protothema.gr

Related articles

Αλλαγές από το υπ. Παιδείας: Εκπαιδευτικοί και από Κολέγια στα σχολεία μέσω ΑΣΕΠ

Αποκλείονται όσοι εκπαιδευτικοί διορίζονται και δεν αναλαμβάνουν υπηρεσία -Ενισχυμένη ανεξάρτητη Αρχή για τα Πανεπιστήμια – Δεν είναι αργία για τα σχολεία η γιορτή των Τριών Ιεραρχών Δεκτά τα πτυχία Κολλεγίων για τον διορισμό εκπαιδευτικών στο δημόσιο και τριετή αποκλεισμό από τις διορισμούς στους εκπαιδευτικούς που παραιτούνται ή δεν αναλαμβάνουν υπηρεσία περιλαμβάνει νομοσχέδιο «Εθνική Αρχή Ανώτατης […]

Στο Δικαστήριο της Χάγης προσφεύγει η Κύπρος για προστασία των κυριαρχικών της δικαιωμάτων

Στο Δικαστήριο της Χάγης θα προσφύγει η Κυπριακή Δημοκρατία, επιβεβαίωσε ο Νίκος Αναστασιάδης. Μιλώντας, σήμερα, σε δημοσιογράφους, Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης επιβεβαίωσε χθεσινές πληροφορίες ότι η Κύπρος θα προσφύγει στο Δικαστήριο της Χάγης με στόχο την προστασία των κυριαρχικών της δικαιωμάτων. Κληθείς να σχολιάσει το τι προσβλέπει η κίνηση αυτή, ο κ. Αναστασιάδης […]

Leave a Reply

avatar