Νοέμβριος 19, 2019

Έκθεσης Τμημάτων Κεραμικής του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου 17-22 Σεπτεμβρίου

Η έκθεση Κεραμικής των Τμημάτων του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου φιλοξενείται στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Αμαρουσίου (Βασ. Σοφίας 9 & Δ. Μόσχα).

Στην έκθεση θα παρουσιασθούν οι σπουδαίες καλλιτεχνικές δημιουργίες, που κατασκεύασαν με μεράκι και φαντασία οι σπουδαστές των Τμημάτων Κεραμικής του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού. Εμπνευστής και δάσκαλός τους ο κ. Μιχάλης Σκλάβαινας, που συνεχίζει να διδάσκει στους νέους την τέχνη της Κεραμικής, τέχνη, απόλυτα συνυφασμένη με την πολιτιστική κληρονομιά και παράδοση της πόλης του Αμαρουσίου.

Τα εγκαίνια της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν σήμερα, Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 20:30.
Η έκθεση θα διαρκέσει έως την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019 και θα λειτουργεί από τις 11:00-14:00 και από τις 18:00-21:00.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Πηγή: marousi24.gr

Related articles

Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού: Ελεύθερη είσοδος στην Ακρόπολη στις 27/9

Η Ελλάδα γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού. Ελεύθερη είσοδος στην Ακρόπολη στις 27/9 από τις 9.00 έως τις 12.00  Ο κόσμος γιορτάζει την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού και η Ελλάδα συμμετέχει ενεργά σε αυτή τη μεγάλη γιορτή που καθιερώθηκε από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού το 1970. Φέτος το θέμα της Παγκόσμιας Ημέρας […]

Επαναλειτουργεί το πωλητήριο του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου

Από τις 18 Ιουλίου ήταν κλειστός ο χώρος – Καταβάλλονται προσπάθειες ώστε οι ελλείψεις σε πωλητέα είδη να αντιμετωπίζονται εγκαίρως – Εφοδιάστηκε με πωλητέα αντικείμενα και βιβλία Σε λειτουργία τέθηκε και πάλι, εδώ και μια εβδομάδα, το πωλητήριο στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, ύστερα από την απογοητευτική εικόνα που παρουσίασε και που διαπίστωσε σε αυτοψία της στο χώρο η υπουργός […]

Leave a Reply

avatar