Ελεονώρα Μελέτη: «Εγώ που είμαι 44 και ο άντρας μου δεν έχει πλησιάσει τα 40, θα πρέπει να έχω ανασφάλεια;»
Απο newsattica
Spread the love

Η Ελεονώρα Μελέτη τοποθετήθηκε σχετικά με τη διαφορά ηλικίας σε ένα ζευγάρι.

Με αφορμή τις δηλώσεις δημοσιογράφου για τη διαφορά ηλικίας ανάμεσα στην Ειρήνη Παπαδοπούλου και τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη, η Ελεονώρα Μελέτη απάντησε στην εκπομπή της.

Το πρωί της Πέμπτης 19 Ιανουαρίου, η παρουσιάστρια του «MEGA Καλημέρα» εξέφρασε την ενόχλησή της, κάνοντας μία αναφορά στην διαφορά ηλικίας που έχει η ίδια με τον σύζυγό της, Θοδωρή Μαροσούλη.

Αναλυτικά, είπε: «Συγγνώμη που σας διακόπτω, αλλά τι είναι αυτά που ακούμε; Τον κ. Ραπτόπουλο δεν τον γνωρίζω και δεν έχω τίποτα προσωπικό μαζί του, απλά τοποθετούμαι επειδή αναφέραμε το όνομα του. Είναι δυνατόν να ακούγονται το 2023 αυτά που ακούστηκαν τώρα; Ότι ο άντρας θα κοιτάξει και μικρότερες και άμα είναι πολύ όμορφος και άμα τα έχει με μεγαλύτερη και άμα η μεγαλύτερη φτάσει πιο μεγάλη δεν θα μπορεί να κρατήσει τον μικρό γιατί θα έχει ανασφάλειες. Τι είναι αυτά που λέμε; Για ανθρώπους δεν μιλάμε;».

Η Ελεονώρα Μελέτη συνέχισε, λέγοντας: «Περιγράφει δηλαδή τον άντρα σαν ένα ανεξέλεγκτο ον το οποίο είναι έρμαιο των ενστίκτων του και της ομορφιάς του φυλακισμένος που δεν έχει κανένα συναίσθημα και καμία συνείδηση για να συνειδητοποιήσει τι έχει και τι μπορεί να κάνει. Ότι τι; Και η γυναίκα ότι τι;».

«Δηλαδή εγώ που είμαι 44 και ο άντρας μου δεν έχει πλησιάσει τα 40 ακόμα θα πρέπει να έχω ανασφάλεια και να μην κοιμάμαι τα βράδια; Ή ο Θοδωρής θα πρέπει να αρχίσει να ξενοκοιτάει; Δηλαδή αυτό μας λέει αυτή τη στιγμή ο κ. Ραφτόπουλος; Αυτό μας λέει» πρόσθεσε η Ελεονώρα Μελέτη στο ψυχαγωγικό της μαγκαζίνο στο Μεγάλο Κανάλι. «Με αναστάτωσε, ναι. Με αναστάτωσε και έχει δίκιο η Ειρήνη Παπαδοπούλου που έκανε αυτή την τοποθέτηση» σχολίασε τέλος.

ΠΗΓΗ: