Ιανουάριος 23, 2020

Εξάρχεια – Βίντεο: Η επίθεση των αναρχικών στα ΜΑΤ

Αναρχικοί ανέβασαν σε site του αντιεξουσιαστικού χώρου από τον τρόπο δράσης τους στις επιθέσεις κατά αστυνομικών των ΜΑΤ μετά την εκκένωση της κατάληψης VANCOUVER.

Όπως αναφέρεται η πρώτη ομάδα αντιεξουσιαστών επιτέθηκε με πέτρες και μολότοφ στους αστυνομικούς στη συμβολή των οδών Σπύρου Τρικούπη και Τοσίτσα και η δεύτερη επιτέθηκε επίσης στους αστυνομικούς όταν εκείνοι κυνήγησαν την πρώτη ομάδα.

Υπενθυμίζεται ότι το Σάββατο το πρωί η αστυνομία πραγματοποίησε επιχείρηση για την εκκένωση κτιρίου κοντά στην ΑΣΟΕΕ, στη συμβολή των οδών Μαυροματαίων και Δεριγνύ, το οποίο τελούσε υπό κατάληψη από το 2006.

Δείτε το βίντεο που δημοσιεύτηκε στο indymedia

Related articles

ΣΥΡΙΖΑ: Το δόγμα «νόμος και τάξη» ουδεμία σχέση έχει με την ασφάλεια των πολιτών

«Ο ολισθηρός κατήφορος της κυβέρνησης διαταράσσει την κοινωνική συνοχή και ειρήνη», σημειώνει στην ανακοίνωσή της η Κουμουνδούρου  Αποκλειστικές ευθύνες στον πρωθυπουργό και τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη για τις αστυνομικές αυθαιρεσίες επιρρίπτει ο ΣΥΡΙΖΑ, καταγγέλλοντας ότι το «δόγμα νόμος και τάξη» ουδεμία σχέση έχει με την «ασφάλεια των πολιτών». «Μετά τις καταγγελίες για ξεγύμνωμα 20χρονης […]

Διανομή απορρυπαντικών και ειδών προσωπικής υγιεινής στο δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης

Την Τετάρτη στις 26 Ιουνίου Στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής ή/και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD) για τη Χρηματοδοτική Περίοδο 2014-2020, ο δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης, ανακοινώνει πως, θα διανεμηθούν στους εγκεκριμένους δικαιούχους (πενταμελών οικογενειών και άνω) καθαριστικά προϊόντα, όπως απορρυπαντικά και είδη προσωπικής υγιεινής. Οι δικαιούχοι θα ενημερωθούν […]

Leave a Reply

avatar