Η Αλίκη Βουγιουκλάκη μελαχρινή με τον Κώστα Βουτσά το 1987 –Το σπάνιο κλικ από νυχτερινή έξοδο
Απο newsattica
Spread the love

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη υπήρξε μια από τις πιο αγαπητές γυναίκες και ηθοποιούς στον καλλιτεχνικό και όχι μόνο κόσμο.

Με τεράστιες επιτυχίες στο σανίδι αλλά και στον κινηματογράφο μέχρι και σήμερα όλοι γνωρίζουν το όνομά της και τους ρόλους της, το ίδιο και ο Κώστας Βουτσάς.

Οι δύο ηθοποιοί εκτός από την κοινή τους αγάπη για την ηθοποιία είχαν και την μεταξύ τους αγάπη να τους δένει αφού ήταν δύο αρκετά αγαπημένοι φίλοι.

Μέσα από το επίσημο προφίλ της Ελενας Μακρή Λυμπέρη, η οποία κρατά ένα πλούσιο φωτογραφικό υλικό από σπάνια στιγμιότυπα μεγάλων ηθοποιών και διασημοτήτων, δημοσιεύθηκε μια κοινή φωτογραφία της Αλίκης Βουγιουκλάκη με τον Κώστα Βουτσά.

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη με τον Κώστα Βουτσά

Οι δύο ηθοποιοί βρίσκονται σε κάποια κοινή νυχτερινή τους έξοδο το 1987 και φωτογραφίζονται αγκαλιασμένοι και χαμογελαστοί στην κάμερα.

Στη λεζάντα της σχετικής φωτογραφίας, η Ελενα Μακρή Λυμπέρη έγραψε μεταξύ άλλων: «Η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Κώστας Βουτσάς υπήρξαν συνεργάτες και αγαπημένοι φίλοι από τα ξεκινήματα τους. Ο Κώστας Βουτσάς έλεγε πάντα ότι χάρη στην Αλίκη που διεκδικούσε μεγάλες αμοιβές ανέβηκε το κασέ όλων των ηθοποιών της εποχής: “Τότε ο βασικός μισθός ήταν 1.400 δρχ. και εγώ έπαιρνα μεροκάματο 6.000. Το οφείλουμε στην Αλίκη αυτό. Εκείνη ήταν η αιτία που ανέβηκε ο μισθός. Τα τρία ”Βήτα” ήμασταν οι πιο ακριβοπληρωμένοι. Βουγιουκλάκη, Βλαχοπούλου, Βουτσάς. Να φανταστείς για μια ταινία παίρναμε 350.000 δραχμές και ένα τεσσάρι τότε στην Πατησίων είχε 300.000”.»

ΠΗΓΗ: