Ιανουάριος 28, 2020

Η selfie του Κυριάκου Μητσοτάκη από το πιλοτήριο του αεροπλάνου

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέβασε μια selfie από το κοκπιτ του αεροσκάφους μαζί με τους πιλότους λέγοντας ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους για την ολονύχτια πτήση.

Στην Ελλάδα επέστρεψε τα ξημερώματα ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά το ολιγοήμερο ταξίδι στη Σανγκάη. Ο πρωθυπουργός ευχαρίστησε για το μεγάλο ταξίδι της επιστροφής τους πιλότους του αεροσκάφους βγάζοντας μια φωτογραφία μαζί τους.

Τη φωτογραφία συνόδευε και η λεζάντα: «Άφιξη στην Αθήνα έπειτα από ολονύχτια πτήση! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εξαιρετικούς πιλότους μας και το πλήρωμα!».

Related articles

Δέσμευση Μητσοτάκη για τη λειτουργία του νοσοκομείου της Καρπάθου

Ο πρωθυπουργός δεσμεύτηκε ότι θα λειτουργήσει πλήρως στελεχωμένο -Ανακηρύχθηκε επίτιμος δημότης του νησιού – Τόνισε ότι θα βρίσκεται πολύ συχνά στην Ελληνική περιφέρεια Την Κάρπαθο για συμβολικούς αλλά και ουσιαστικούς λόγους επέλεξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης ως τον πρώτο εγχώριο προορισμό που επισκέπτεται με την ιδιότητα του πρωθυπουργού της Ελλάδας. Όπως ο ίδιος εκμυστηρεύτηκε, η πρόωρη […]

Μητσοτάκης από Θεσσαλονίκη: Όλη η Ελλάδα θα είναι γαλάζια το βράδυ της Κυριακής

Με το σύνθημα «Να ’τος, να ’τος ο πρωθυπουργός» υποδέχθηκαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην πλατεία Αριστοτέλους – Η νίκη θα ξεκινήσει από τη Θεσσαλονίκη, είπε στους πολίτες που τον αποθέωναν Ιδιαίτερα θερμή υποδοχή επιφύλαξαν στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη, βουλευτές, στελέχη και φίλοι του κόμματος στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Η μαζικότητα του κόσμου στη […]

Leave a Reply

avatar