Νοέμβριος 18, 2019

Η selfie του Κυριάκου Μητσοτάκη από το πιλοτήριο του αεροπλάνου

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέβασε μια selfie από το κοκπιτ του αεροσκάφους μαζί με τους πιλότους λέγοντας ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους για την ολονύχτια πτήση.

Στην Ελλάδα επέστρεψε τα ξημερώματα ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά το ολιγοήμερο ταξίδι στη Σανγκάη. Ο πρωθυπουργός ευχαρίστησε για το μεγάλο ταξίδι της επιστροφής τους πιλότους του αεροσκάφους βγάζοντας μια φωτογραφία μαζί τους.

Τη φωτογραφία συνόδευε και η λεζάντα: «Άφιξη στην Αθήνα έπειτα από ολονύχτια πτήση! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εξαιρετικούς πιλότους μας και το πλήρωμα!».

Related articles

Μητσοτάκης: Nα έρθουν στην Αθήνα τα γλυπτά του Παρθενώνα το 2021

Πρόταση στον Μπόρις Τζόνσον για έκθεση των γλυπτών από το Βρετανικό Μουσείο στην Αθήνα, ως πρώτο βήμα για την οριστική επιστροφή τους στην Ελλάδα απευθύνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης μέσω συνέντευξής του στον Observer  – Η πρόταση έρχεται λίγες μέρες μετά τη συμφωνία με τον Μακρόν για επιστροφή μετόπης του Παρθενώνα  Πρόταση στον Βρετανό Πρωθυπουργό Μπόρις Τζόνσον να […]

Σύγκρουση στη Βουλή για Θάνου και Επιτροπή Ανταγωνισμού

Μητσοτάκης: Ο εκνευρισμός Τσίπρα δείχνει ότι δεν έχει συμβιβαστεί με το νέο του ρόλο – Γεραπετρίτης σε Τσίπρα: Εχετε δυσανεξία σε όσους έχουν κάνει επαγγελματική καριέρα –  Κεραμέως :Το 2009 δεν υπήρχε ασυμβίβαστο με την απασχόληση του συζύγου μου γιατί δεν ήμασταν καν παντρεμένοι κι εγώ δεν ήμουν βουλευτής Άγρια κόντρα ξέσπασε στη Βουλή κατά […]

Leave a Reply

avatar