Απρίλιος 4, 2020

Κίνηση τώρα: Κυκλοφοριακό χάος στην Αττική Οδό στο ρεύμα προς Μαρκόπουλο

Yπάρχουν ακινητοποιημένα αυτοκίνητα στη γέφυρα προς Μαρκόπουλο – Ξεχύθηκαν στις παραλίες οι Αθηναίοι 

Με αρκετή υπομονή πρέπει να οπλιστούν οι οδηγοί που βρίσκονται, αυτή την ώρα στην Αττική Οδό, στο ρεύμα προς το Μαρκόπουλο.

Ο λόγος είναι το απίστευτο μποτιλιάρισμα και η κίνηση με χαμηλές ταχύτητες, ενώ υπάρχουν ακινητοποιημένα αυτοκίνητα στη γέφυρα προς Μαρκόπουλο.

Οι πίνακες στην Αττική Οδό αναφέρουν καθυστερήσεις στην έξοδο 15, ενώ τα αυτοκίνητα που θέλουν να «φύγουν» προς τη Μαρκοπούλου ακινητοποιήθηκαν στη γέφυρα, στην έξοδο 20.

Η κίνηση στις 12:50

kinisi

Συνεχίζεται και σήμερα ο μίνι καύσωνας – Ξεχύθηκαν στις παραλίες οι Αθηναίοι

Συνεχίζονται και σήμερα οι υψηλές θερμοκρασίες που είχαμε χθες Σάββατο.

Ο υδράργυρος κατά τόπους έχει φτάσει τους 35 βαθμούς ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που εκμεταλλεύτηκαν τον καλό καιρό και τις υψηλές θερμοκρασίες για μια βουτιά στη θάλασσα.

Ακόμη και οι κοντινές παραλίες στην Αθήνα, στο Παλαιό Φάληρο και στον ‘Αλιμο γέμισαν με κόσμο που αναζήτησαν λίγη δροσιά στη θάλασσα.

paralia1

Το θερμόμετρο στην πρωτεύουσα έφθασε στο κέντρο σχεδόν στους 33 βαθμούς Κελσίου.

Στις παραλίες φυσικά η κατάσταση ήταν πολύ καλύτερη.

paralia2
paralia3

Πηγή: protothema.gr

Related articles

Εορταστικό ωράριο καταστημάτων: -Ποιες Κυριακές θα είναι ανοιχτά

Ξεκινά σήμερα στην Αθήνα το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων. Στις 15 Δεκεμβρίου, ημέρα Κυριακή, τίθεται σε ισχύ και το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων στον νομό Θεσσαλονίκης. Το εορταστικό ωράριο στην Αθήνα θα είναι συνεχές και υπάρχει πρόβλεψη για λειτουργία των καταστημάτων τρεις Κυριακές. Την Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2020 προτείνεται, όπως παραδοσιακά και εθιμικά γίνεται, τα […]

Κίνηση τώρα στον Κηφισό – Δείτε live πού υπάρχουν προβλήματα

Κίνηση τώρα:  Ενημερωθείτε για την κυκλοφορία μέσω του χάρτη της Google Κίνηση καταγράφεται αυτή την ώρα στον Κηφισό, σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από την Τροχαία, στο ρεύμα ανόδου, από το ύψος των ΚΤΕΛ μέχρι την Αχαρνών, τμηματικά.  Πρωί Δευτέρας σήμερα, και στο ξεκίνημα της εβδομάδας, η κίνηση είναι αυξημένη στους δρόμους της Αθήνας από τις […]

Leave a Reply

avatar